Μενού
arena
Η Μαρία Αναστασοπούλου με τον 15χρονο | Ant1
  • Α-
  • Α+

Συνέντευξη από τον 15χρονο που καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον πατέρα Αντώνιο στην Κιβωτό του κόσμου εξασφάλισε στην πρεμιέρα της η εκπομπή «Αρένα» με την Μαρία Αναστασοπούλου. «Όλα έγιναν μέσα στη δομή, στις διακοπές ναι. Μίλησα στη μαμά μου πιο μετά. Στην αρχή δε μιλούσα με κανένα. Της τα είπα όχι με λεπτομέρειες. Μου είχαν πει τα παιδιά ότι μιλούσε, βαρούσε. Έχω δει παιδιά χτυπημένα. Τους είχε πάρει ένα υπάλληλος και τους βαρούσε και τους έκρυβε για να μην μιλήσουν» είπε το 15χρονο παιδί.

«Μου το βιάσανε, μου το κάνανε ψυχολογικά άρρωστο το παιδί μου. Έχει βιαστεί, ακόμα προσπαθώ να μάθω τι βιασμός έχει γίνει, τα κρατάει μέσα του, φοβάται. Τα έχω πει στην κατάθεσή μου.Πολιτεία δεν υπάρχει, το παιδί μου βιώνει κάθε δευτερόλεπτο ό,τι έχει περάσει ως τώρα» είπε από την πλευρά της η μητέρα του.

«Συμβουλεύω τα παιδιά να μη φοβηθούν να μιλήσουν»

Παράλληλα, στην εκπομπή προβλήθηκε και μία ανέκδοτη συνέντευξη που έδωσε ο πατέρας Αντώνιος σε σάιτ για μαμάδες πρόβαλε η εκπομπή «Αρένα» στο πλαίσιο της διερεύνησης του θέματος για την Κιβωτό του κόσμου. Σε αυτήν, ο πατέρας Αντώνιος μιλάει για το bullying στην Εύη Φραγκάκη και τον Αναστάσιο Ντούγκα αλλά και ότι έχει πέσει ο ίδιος θύμα. «Χρειάζεται δύναμη για να είναι κανείς ειλικρινής και ταπεινός. Νομίζουμε ότι ο μάγκας είναι αυτός που θα σηκώσει χέρι. Δύναμη είναι να κρατήσεις το χέρι. Το bullying είναι ένα τραύμα που πρέπει να θεραπευτεί και από τις δύο πλευρές. Συμβουλεύω τα παιδιά να αντιδράσουν, να μην φοβηθούν. Το αρνί μπορεί να νικήσει τον λύκο. Να καταλάβουν τα παιδιά ότι δεν είναι ένοχα για αυτό που τους συμβαίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, όμως, η νέα ενημερωτική εκπομπή μετέδωσε κατ’ αποκλειστικότητα ένα μήνυμα του πατέρα Αντωνίου που θέλησε να ακουστεί στους τηλεθεατές. «Αν μου ζητήσουν συγγνώμη τα παιδιά, θα κάνω αυτό που οφείλει να πράττει κάθε πραγματικός πατέρας. Να τα συγχωρήσω. Σε μια οικογένεια ο πατέρας πρέπει να συγχωρεί τα παιδιά του και να τα βάζει πάλι στον σωστό δρόμο».

Τους έκλεισε τα μικρόφωνα η Αναστασοπούλου

Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής η ένταση ήταν διάχυτη με τους προσκεκλημένους να έρχονται σε αντιπαράθεση. Η κατάσταση, ωστόσο, ξέφυγε μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Σούρα για τη συνέντευξη του πατρός Αντωνίου, την οποία χαρακτήρισε «αυτογκόλ». Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Ανδρέας Καραγιάννης του επιτέθηκαν λεκτικά και καθώς μιλούσαν ο ένας πάνω στον άλλον, η παρουσιάστρια που δεν μπορούσε να τους σταματήσει, είπε στο control να κλείσουν τα μικρόφωνα των καλεσμένων, όπως και έγινε, και έτσι μπόρεσε να συνεχίσει την εκπομπή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.