Μενού
tounel
Ο σύζυγος της Ανιφέ Κιαζήμ Ογλού | Φως στο Τούνελ
  • Α-
  • Α+

Διαστάσεις θρίλερ, λαμβάνει η εξαφάνιση της 49χρονης μητέρας τριών παιδιών στην Ξάνθη αφού στο χωριό της ακούγονται πολλά και... περίεργα, ωστόσο, για την ώρα τίποτα δεν έχει αποδειχθεί. Ο σύζυγος της αγνοούμενης από την Ξάνθη, μιλώντας στην κάμερα του «Φως στο Τούνελ», αρνήθηκε ότι τη χτυπούσε, όπως έλεγε η ίδια και ανέφερε πως δε γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκεται.

«Η γυναίκα μου είναι ζωντανή. Δεν είχαμε προβλήματα μεταξύ μας, μόνο οικονομικά. Λέει για μένα προς τα έξω πως τη δέρνω, μπουνιές, κλωτσιές, αλλά τόσοι γείτονες δίπλα μας δε θα είχαν ακούσει φωνές; Ήρθαν από την Ασφάλεια, μαζί με εισαγγελέα και ρωτούσαν στη γειτονιά. Εγώ φοβάμαι να πειράξω κότες, πώς να κάνω αυτό το πράγμα στη σύζυγό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Για το που μπορεί να βρίσκεται, είπε: «Η γυναίκα με την οποία ήταν μαζί στο δρόμο, ανέφερε πως χωρίστηκαν οι δρόμοι τους προς το Μαχαλά και από εκεί και πέρα δεν την είδε κανείς. Όλοι κρατούν το στόμα τους κλειστό. Εγώ κοιτάω να βγει μπροστά μου ζωντανή, να επιστρέψει πίσω, να προσέχει το παιδί της. Το 7χρονο παιδί μας ζητάει τη μαμά του, ρωτάει να μάθει που είναι. Με πιάνει η καρδιά μου. Ούτε η αδελφή της, αλλά ούτε και η κόρη της γνωρίζουν που μπορεί να είναι, κανένας. Φοβάμαι κι εγώ, δεν μπορώ να πάω να την ψάξω. Της είπα “γυναίκα μην πας εκεί (στο Μαχαλά) γιατί θα σε φάνε”. Να γυρίσει σπίτι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.