Μενού
asimakopoulos
Γιώργος Ασημακόπουλος | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Αντιμέτωπες στον δεύτερο αγώνα ασυλίας βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης οι δύο ομάδες του Survivor. Μπλε και Κόκκινοι έδωσαν σκληρή μάχη σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, που συνδύαζε τον στόχο με το υδάτινο στοιχείο. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στο flag race. Νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι, χάρη στην τελευταία βολή του Σάκη Κατσούλη.

Έτσι, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας πήγαν στο συμβούλιο του νησιού ήσυχοι αφού κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα ασυλίας αλλά οι μεταξύ τους εντάσεις δεν έλειψαν. Ο λόγος; Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη του στην Μαριαλένα αφού θεωρεί ότι τον ψήφισε για να διασφαλίσει τη δική της θέση. Εκείνη όπως ήταν φυσικό το αρνήθηκε τονίζοντάς του πώς τις επόμενες ημέρες θα καταλάβει το λάθος του.

«Βγάζοντας έναν παίκτη συνεχώς προτεινόμενο, τον αποδυναμώνεις στα μάτια του κόσμου. Μου κάνει εντύπωση πώς μετά από μία εβδομάδα, είμαι ξαφνικά η πρώτη επιλογή της Μαριαλένας. Δε μπορώ να κρίνω εγώ τις φιλίες βέβαια. Δίκαια είμαι προτεινόμενος, απλά με στεναχώρησε ο τρόπος που βγήκα υποψήφιος. Αν είμαι λάθος, ας με κρίνει ο κόσμος», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Δεν τον καταλαβαίνω τον Κωνσταντίνο. Είμαστε μόλις 4 άτομα. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν τον πείραξε και τον πείραξε τώρα; Αν είχα στρατηγική, θα άλλαζα την ψήφο μου. Θα είμαστε φίλοι εκτός του παιχνιδιού, όχι εδώ μέσα για μία ψήφο», δικαιολογήθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός έδωσε το έναυσμα, ώστε να ξεκινήσει η ψηφοφορία της Μπλε ομάδας. Το αποτέλεσμα έδειξε ως δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας τον Γιώργο Ασημακόπουλο, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά. «Το περίμενα το αποτέλεσμα. Δέχομαι την ψήφισή μου. Στο σημείο που έχουμε φτάσει, είμαστε μετρημένα κουκιά. Είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά και αφήνομαι στα χέρια του τηλεοπτικού κοινού», δήλωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.