Μενού
ntinos-aleksandros-ayth-i-nyhta
Ντίνος και Αλέξανδρος σε σκηνή της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» | @YouTube Alpha TV
  • Α-
  • Α+

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (06/06), με τους χρήστες στο Twitter να παραληρούν για την ερωτική σκηνή Ντίνου - Αλέξανδρου.

Η σκηνή του Ντίνου (Γιώργος Παπαπαύλου) με τον Αλέξανδρο (Γιάννης Εγγλέζος) έβαλε κυριολεκτικά φωτιά στα social media. Μια έντονη στιγμή των δύο χαρακτήρων μέσα από εξαιρετική σκηνοθετική ματιά και δυνατές ερμηνείες.

Ο Αλέξανδρος που μια ζωή έκρυβε τον πραγματικό του εαυτό, μετά από τη συνάντηση με την αδελφή του που θεωρούσε νεκρή, αναθεωρεί τα πάντα και αποφασίζει να ζήσει. Ο Ντίνος διάλεξε μια διαφορετική αλλά εξίσου δύσκολη πορεία ζωής γεμάτη τραυματικές εμπειρίες.

Οι δύο ήρωες συναντιούνται τη στιγμή που η ίδια η ζωή τους έχει οδηγήσει να αφήσουν πίσω τους φόβους τους και να εκφράσουν το συναίσθημα και την αλήθεια τους.

Οι ψυχές και τα σώματα συναντήθηκαν σε μια τόσο δυνατή στιγμή κερδίζοντας πληθώρα θετικών σχολίων από τους φανατικούς φίλους της σειράς χαρακτηρίζοντάς την ως μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σκηνές.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.