Μενού
survivor-all-star
Παίκτες του Survivor All Star | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Η δεύτερη χαμένη ασυλία των Μπλε οδηγεί σε διάσπαση την ομάδα των Μαχητών στο Survivor All Star. Οι αλλαγές στη συμπεριφορά των παικτών και η νέα δομή των υποομάδων φέρνει πιο κοντά τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο αλλά παράλληλα πιο μακριά από τους άλλους Survivors. 

Ένα τριπλό έπαθλο περιμένει τις δυο ομάδες, στο τελευταίο αγώνισμα της εβδομάδας. Ποια ομάδα θα κερδίσει και θα το γιορτάσει, λίγο πριν την αποχώρηση; Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, οι κόκκινοι θα διατηρήσουν το σερί τους και θα κερδίσουν τον αποψινό αγώνα.

Survivor Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκονται ένα βήμα πριν την έξοδό τους από το Survivor All Star. Ποιος θα αποχαιρετήσει την ομάδα του; Σύμφωνα με τα spoiler, ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι εκείνος που παίρνει τον δρόμο της επιστροφής. 

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.