Μενού
oi-prodotes-ant1
Οι Προδότες - ΑΝΤ1 | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Απόψε Πέμπτη (8/6) «Οι Προδότες» επέστρεψαν στον ΑΝΤ1 με το δεύτερο επεισόδιό τους όπου οι τηλεθεατές παρακολούθησαν και την πρώτη «δολοφονία», η οποία έφερε κλάματα. 

«Θεωρώ ότι έχουμε υποχρέωση απέναντι στον όρκο μας να προστατεύσουμε αλλήλους. Αν ο Κωνσταντίνος νιώθει ότι απειλείται από τον Βασίλη, πρέπει να φύγει ο Βασίλης», είπαν οι Προδότες στη μυστική τους συνάντηση και έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες προχώρησαν στη «δολοφονία» του πρώτου παίκτη.

Έδωσαν τον σφραγισμένο φάκελο στον παρουσιαστή, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ο οποίος στη συνέχεια τον έδωσε στον Βασίλη και έτσι αυτός αποχώρησε από το παιχνίδι του ΑΝΤ1. 

«Αναμενόμενο. Εννοείται πως φοβάσαι κάτι ισχυρό που σου έφερε τις 8.000, αλλά δεν σκέφτηκες και έξυπνα για να το κρατήσεις», σχολίασε από πλευράς του εκείνος στην προσωπική του συνέντευξη.

Η «δολοφονία» του Βασίλη εξέπληξε πολλούς συμπαίκτες του, ενώ η Γωγώ ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι πως με έπιασε συγκίνηση. Δεν ήθελα να φύγει ο Βασίλης. Βασίλη, αν με βλέπεις, σ’ αγαπώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.