Μενού
voulgari
Ανθή Βούλγαρη | Mega
  • Α-
  • Α+

Στο πλατό της εκπομπής Night Out καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε τη νύχτα της Πέμπτης η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για την ενημέρωση και την αρένα της πρωινής ζώνης.

«Όταν μπήκα μέσα στην αρένα της ενημέρωσης έπρεπε να πείσω ότι μπορώ να το κάνω, ότι είμαι διαβασμένη, ότι έχω το τσαγανό, ότι έχω να δώσω πέντε πράγματα παραπάνω. Ήμουν ''εφημεριδατζού''. Μου είχαν βάλει την ταμπέλα της ψυχαγωγίας χωρίς να με ρωτήσουν. Βεβαίως στάθηκα και τυχερή γιατί αν ο Ιορδάνης (σ.σ. Χασαπόπουλος) έλεγε πως ''δε θέλω να είμαι με τη Βούλγαρη'', μπορεί και να μην ήμουν εδώ που είμαι σήμερα. Οπότε πήρα και εγώ μια ευκαιρία αλλά έπρεπε να πείσω και καθημερινά νομίζω ότι δίνω εξετάσεις, δε σταματάει ποτέ αυτό» τόνισε η δημοσιογράφος και πρόσθεσε:

«Είναι ανδροκρατούμενος ο χώρος αλλά πλέον νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο για μια γυναίκα. Και να πω την αλήθεια, όλα γίνονται πιο εύκολα με ένα γυναικείο χαμόγελο γιατί στα πρώτα χρόνια, όταν έπρεπε να κάνω συζητήσεις με πολιτικούς, αισθανόμουν κάποιες φορές ότι ήμουν αόρατη. Έκανα δηλαδή μια ερώτηση και υπήρχε μόνο ο κ. Χασαπόπουλος δίπλα, δεν υπήρχε η κ. Βούλγαρη έτσι όπως τα λέμε το πρωί. Με ένα χαμόγελο, λοιπόν, τους έλεγες: ''μπορείτε να μου απαντήσετε και εμένα;'' και σιγά σιγά αρχίζουν να σε μαθαίνουν. Αυτό με πείσμωσε και βασικά μου την έδινε στα νεύρα το να ρωτάς κάτι και να είναι σαν να μην το έχεις ρωτήσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.