Μενού
oi-prodotes-markoulakis-ant1
Οι Προδότες - Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης | @Οι Προδότες ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Οι «Προδότες» επέστρεψαν στον ΑΝΤ1 με νέο επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής (9/6) και στο τελευταίο μέρος οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μία ακόμα ψηφοφορία αποχώρησης στη Στρογγυλή Τράπεζα της έπαυλης.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη νύχτα είχε δολοφονηθεί η Σία από τους τρεις Προδότες και έτσι οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιον ή ποια θεωρούν ότι τους κοροϊδεύει και αντί για πιστός είναι προδότης. 

Ο Verone και η Εύα πήραν τις περισσότερες ψήφους, αλλά ανάμεσα στους δύο ο Verone ήταν εκείνος που πήρε τις περισσότερες ψήφους με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι. 

Ωστόσο, πρώτα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης του ζήτησε να αποκαλύψει την ταυτότητά του. Η αποκάλυψη προκάλεσε απογοήτευση στην ομάδα των πιστών αφού εκείνος - μεταξύ άλλων - τους είπε: «Δεν είμαι προδότης, είμαι πιστός».

Μάλιστα, πριν φύγει, τους έδωσε και μια συμβουλή: «Παρατηρήστε πολύ καλά το παιχνίδι». Έτσι, οι πιστοί αποδυναμώνονται και άλλο και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.