Μενού
giorgos-papadakis-ant1
Γιώργος Παπαδάκης | @Καλημέρα Ελλάδα ANT1
  • Α-
  • Α+

Στη σκιά του τραγικού συμβάντος του πολύνεκρου ναυαγίου των προσφύγων στα ανοιχτά της Πύλου οι διεργασίες στα κανάλια συνεχίζονται. Ήταν γνωστή στους παροικούντες της τηλεοπτικής Ιερουσαλήμ η πρόθεση του Γιώργου Παπαδάκη να συνεχίσει στην παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» και την επόμενη χρονιά.

Επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Ιουνίου με τη σχετική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 στην οποία αναφέρθηκε και η περαιτέρω αναβάθμιση του πατριάρχη της πρωινής ζώνης: «Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει την παρουσίαση του "Καλημέρα Ελλάδα", της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και, ταυτόχρονα, αναλαμβάνει Σύμβουλος Ενημερωτικών Εκπομπών του σταθμού».

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν την ενεργοποίηση του +1 στο συμβόλαιο του δημοσιογράφου αποφασίστηκε η υπογραφή νέου συμβολαίου και από τις δύο πλευρές που εμπεριείχε και την εν λόγω θέση. Όσον αφορά στην πρωινή εκπομπή του σταθμού, σε αυτή συνεχίζει κανονικά και η Μαρία Αναστασοπούλου. Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε πάρει την οριστική του απόφαση να συνεχίσει στο «Καλημέρα Ελλάδα» λίγο μετά το Πάσχα.

Ωστόσο, είναι πλέον πολύ πιθανό το καλοκαίρι του 2024 να είναι αυτό που ο αειθαλής δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα κρεμάσει οριστικά τα ακουστικά του και θα περάσει πίσω από τις κάμερες.

Σημειώνεται πως αν και το πολιτικό τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά μετά την Κυριακή 25 Ιουνίου, η επόμενη σεζόν έχει δύο αναμετρήσεις: Τις αυτοδιοικητικές αλλαγές του Φθινοπώρου και στο τέλος της, τις Ευρωεκλογές. 

Δεν έχει βρεθεί ρόλος για την Ελίνα Παπίλα στον ΑΝΤ1 

Την Κυριακή 18 Ιουνίου ρίχνει αυλαία - διά παντός - η εκπομπή «Είμαστε μαζί» της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1 και είναι πολύ πιθανόν να ολοκληρωθεί σε αυτό το χρονικό σημείο και η συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Συνεργασία, η οποία δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για καμία από τις δύο πλευρές, ενώ την εισηγήθηκε στέλεχος που τις επόμενες εβδομάδες ολοκληρώνει, επίσης, την παρουσία του στο κανάλι.

Παρ' όλα αυτά θα γίνει ραντεβού της Ελίνας Παπίλα με τον ΑΝΤ1, ωστόσο, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν υπάρχει κάποια θέση για την παρουσιάστρια στο χειμερινό πρόγραμμα του τηλεοπτικού δικτύου.

Όσον αφορά στο συμβόλαιό της υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες: Κάποιες αναφέρουν πως λήγει στο τέλος αυτής της σεζόν, άλλες στο τέλος του 2023. Σε κάθε περίπτωση - και έχει και αυτό τη σημασία του - η Ελίνα Παπίλα δεν υπέγραψε συμβόλαιο με την τηλεόραση του ΑΝΤ1, αλλά με την εταιρία παραγωγής ANTENNA STUDIOS.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA