Μενού
chatzinikolaoy
Νίκος Χατζηνικολάου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Νίκος Χατζηνικολάου και Ρένα Δούρου... πιάστηκαν στον «αέρα» του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια της εκπομπής για τις εκλογές

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε διευκρινήσεις για τη φράση «αναλαμβάνω την ευθύνη» που είπε ο Αλέξης Τσίπρας

Η Ρένα Δούρου απάντησε: «Μπορεί να ξαφνιάζει έναν συνταξιούχο, ένα άνεργο παιδί ή σίγουρα δεν απασχολεί ένα παιδί που αυτή τη στιγμή δουλεύει στην τουριστική σεζόν, αλλά αυτό που είπε πριν από λίγο ο Αλέξης Τσίπρας είναι αυτονόητο για τον τρόπο που λειτουργεί ως επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ».

Τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου διέκοψε την κα Δούρου και ρώτησε εκνευρισμένος: «Δεν είναι αυτονόητο, γιατί εγώ δεν κατάλαβα τι εννοεί και γι’ αυτό σας ρωτάω. Θεωρείτε ότι είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω; Τι είναι αυτά που μου λέτε τώρα; Μου λέτε ότι το καταλαβαίνει ένα παιδί που εργάζεται στον τουριστικό τομέα αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Λέτε ότι είμαι ηλίθιος και δεν το καταλαβαίνω»;

«Κ. Χατζηνικολάου πώς σας ήρθε; Σας είπα το ακριβώς αντίθετο», απάντησε η Ρένα Δούρου. «Αν σας παρερμήνευσα ζητώ συγγνώμη», είπε λίγο αργότερα ο Νίκος Χατζηνικολάου και η παρεξήγηση λύθηκε.

Δείτε εδώ live τον χάρτη των αποτελεσμάτων

Οι Εκλογές 2023 είναι στο reader.gr!

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.