Μενού
annita-pania
Αννίτα Πάνια | Instagram @annita.pania
  • Α-
  • Α+

Υπήρξε προσέγγιση μεταξύ Ιωάννας Μαλέσκου και Open ωστόσο το όλο θέμα είναι ακόμη σε πρωταρχικό στάδιο. Και αυτό γιατί ναι μεν η παρουσιάστρια επιθυμεί μετά από έναν χρόνο απουσίας την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα ωστόσο τα δεδομένα στη ζωή της έχουν πλέον αλλάξει πολύ καθώς είναι νέα μητέρα.

Η προσέγγιση από το Open είχε να κάνει με την παρουσίαση καθημερινής μεσημεριανής εκπομπής ωστόσο η Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται να προτιμά το Σαββατοκύριακο. Στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο κανάλι της Παιανίας παραμένει η Ελένη Τσολάκη και ίσως τελικά να προταθεί στην Ιωάννα Μαλέσκου μεσημεριανή εκπομπή για τις δύο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες του Reader αναφέρουν πως το όνομα της παρουσιάστριας έχει πέσει πλέον και στο τραπέζι των συσκέψεων του ΑΝΤ1. Μετά το ναυάγιο των συζητήσεων του καναλιού του Αμαρουσίου με την Μπέττυ Μαγγίρα που τελικά προτίμησε να παραμείνει στο Open υπάρχει η σκέψη να ανοίξει μετά από πολλά χρόνια η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου.

Πάντως υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση για ενεργοποίηση αυτής της ζώνης και αυτό έχει να κάνει με θέματα budget όσον αφορά στο σύνολο του προγράμματος του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν. Δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο η Ιωάννα Μαλέσκου να μείνει ακόμη μισή σεζόν εκτός και να επιστρέψει στη μικρή οθόνη από τον Γενάρη του 2024 όταν θα υπάρχει πλέον και μια πρώτη αποτίμηση της σεζόν που ξεκινά τον Σεπτέμβρη

Πολύ κοντά στο Open η Αννίτα Πάνια

Μετά από ένα διάλλειμα ενός έτους στο Mega όπου παρουσίασε το «Έλεος» το Late Night show με τον Ηλία Ψινάκη το οποίο δεν… ευτύχησε τηλεοπτικά φαίνεται πως η Αννίτα Πάνια είναι πολύ κοντά στην επιστροφή της στο Open.

Η παρουσιάστρια είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι και μάλιστα για διπλό ρόλο: Εβδομαδιαίο late night με καλεσμένους αλλά και επιστροφή της στην απογευματινή ζώνη του καναλιού του Σαββατοκύριακα με ζωντανή εκπομπή η οποία θα έχει παιχνίδια αλλά και τοποθέτηση εμπορικών προϊόντων.

Είναι μια ζώνη στην οποία η Αννίτα Πάνια στο παρελθόν έχει κάνει μεγάλη επιτυχία και έχει σταθερό κοινό που την ακολουθεί. Υπενθυμίζεται πως η Αννίτα Πάνια από το 2019 παρουσίαζε στο Open τα Σαββατοκύριακα το «Αννίτα Κοίτα» ενώ στη συνέχεια έκανε και τη βραδινή εκπομπή «Ανοιχτά» μια φορά την εβδομάδα. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA