Μενού
Τα προφυλακτικά «Μπεμπέκα»
Τα προφυλακτικά «Μπεμπέκα» | Glomex
  • Α-
  • Α+

Το Cash or Trash, η εκπομπή όπου «ψημένοι» συλλέκτες παζαρεύουν για σπάνια αντικείμενα και αντίκες με τους καλεσμένους, έκανε δυναμική επιστροφή μετά τις γιορτές. Στην πιο πρόσφατη εκπομπή, όλοι έμειναν άναυδοι όταν ένας ιδιοκτήτης έβγαλε «στο σφυρί» τη συλλογή του από... προπολεμικά προφυλακτικά.

Ο καλεσμένος της εκπομπής άφησε την Δέσποινα Μοιραράκη να απορεί, όταν της έδωσε ένα καφέ vintage κουτί με την επωνυμία «Μπεμπέκα». Ο εκτιμητής της εκπομπής ενημέρωσε πως επρόκειτο για ένα κουτί από προφυλακτικά που κατασκευάζονταν προπολεμικά.

Έγιναν ανάρπαστα

Στο εσωτερικό της συσκευασίας αναγράφεται: «Προφυλακτικά Ελληνικού Κοινού: Κλάσις 1, Λεπτά, Μεταξωτά, Στέρεα», με τους αγοραστές να αναρωτιούνται αν έχουν λήξει, για να μπορέσουν να τα τιμολογήσουν κατάλληλα.

Ο Δημήτρης Δεμερτζής δήλωσε ότι αυτό ήταν μακράν το πιο παράξενο έκθεμα που έχει δει στην εκπομπή, ενώ και ο Γιώργος Τσαγκαράκης εξεπλάγη θετικά με την αντίκα, σχολιάζοντάς την ως «έργο τέχνης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA