Μενού
Ο Αλέξης Παππάς στο Survivor 2024
Ο Αλέξης Παππάς στο Survivor 2024 | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξης Παππάς έφτιαξε ξανά τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο και θα τον δούμε για δεύτερη φορά να διαγωνίζεται στο Survivor. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είχε λάβει μέρος στο παιχνίδι το 2021, είναι μέλος της ομάδας των Διασήμων και δήλωσε ανυπόμονος να δει τις στρατηγικές των παικτών μετά τους νέους κανόνες του παιχνιδιού.

Ο 37χρονος Αλέξης Παππάς είναι ηθοποιός και επιχειρηματίας με δική του σειρά προϊόντων περιποίησης, και μοντέλο κατά το παρελθόν, επάγγελμα με το οποίο κατάφερε να ταξιδέψει σε πολλές χώρες του εξωτερικού και να συνεργαστεί με μερικά από τα διασημότερα brands της βιομηχανίας της μόδας. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φτιάχνει βαλίτσες για το Survivor. Έχει βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο το 2021 και επιστρέφει δυναμικά φέτος, μιας και το παιχνίδι επιβίωσης γίνεται πιο στρατηγικό. 

Ο Αλέξης Παππάς στο Survivor 2024
Ο Αλέξης Παππάς στο Survivor 2024 | ΣΚΑΪ

Δηλώνει για άλλη μια φορά έτοιμος για τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει και το μότο του είναι… «ας αντέξει ο πιο δυνατός».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA