Μενού
Ο Αλέξης Παππάς στο Survivor 2024
Ο Αλέξης Παππάς στο Survivor 2024 | (Facebook Survivor Greece)
  • Α-
  • Α+

Μια ανάρτηση έκανε ο Αλέξης Παππάς μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους τον στηρίζουν.

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 2024 για οικογενειακούς λόγους, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Αλέξης Παππάς, την ώρα που τα σενάρια για την ξαφνική αποχώρησή του δίνουν και παίρνουν, έκανε μία ανάρτηση θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε, άφησε να εννοηθεί ότι υπήρχαν λόγοι υγείας για την αποχώρησή του και έκανε ένα αινιγματικό σχόλιο γράφοντας πως ένα «νέο κεφάλαιο μόλις άνοιξε».

«Μία από αυτές τις αξίες που θεωρούμε δεδομένη είναι η υγεία και κανένα παιχνίδι δεν είναι πιο σοβαρό από το παιχνίδι της ζωής. Γιαυτό και το παιχνίδι μου είναι αφιερωμένο στην στήριξη των καθημερινών survivors του κόσμου. Μπορεί ο στόχος μου για τον τελικό να μην επιτεύχθηκε, αλλά ένα νέο κεφάλαιο μόλις άνοιξε και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου».

Ο Αλέξης Παππάς έστειλε και μήνυμα στον Τζέιμς Καφετζή, γράφοντας στην ανάρτησή του: «Φίλε @jamie.kaf , το σκορ παρέμεινε 8/8. Σε περιμένω με ανυπομονησία για την τελική μας αναμέτρηση, σ΄ένα μεγάλο αγώνα Beach Volley φιλανθρωπικού σκοπού, όπως είχαμε πει».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Αλέξης Παππάς

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA