Μενού
Ο Άνχελ στο MasterChef 2024
Ο Άνχελ στο MasterChef | (Facebook @MasterChef GR)
  • Α-
  • Α+

Στο χθεσινό (28/3) επεισόδιο του MasterChef ο Λευτέρης πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε ότι η γκρι μπριγάδα αποφάσισε να αφαιρέσει την κονκάρδα του αρχηγού από τον Άνχελ. 

Όπως είπε, κατόπιν συνεννόησης, τα μέλη της γκρι μπριγάδας αποφάσισαν να καθαιρέσουν τον αρχηγό τους. «Από χθες είμαστε στεναχωρημένοι από το συνολικό της απόδοσης και αυτό που σας φέραμε, βάσει αυτής της ημέρας καθίσαμε και κάναμε μια κουβέντα πρώτη φορά σαν μπριγάδα και πήραμε την απόφαση ότι ίσως πρέπει να αφαιρέσουμε την κονκάρδα από τον Άνχελ» τόνισε ο Λευτέρης.

Ο Άνχελ μιλώντας στην κάμερα ξεκαθάρισε πως ήταν περιττή η παρέμβαση του Λευτέρη, καθώς αν τον άφηνε να πάρει τον λόγο πρώτος και δεν «πεταγόταν», θα έβλεπε ότι είχε σκοπό να παραιτηθεί από μόνος του: «Είχαμε πολύ κακή απόδοση, δεν θέλω να κρυφτώ, νιώθω ότι είμαι υπεύθυνος. Τους είχα πει πως αν δεν τους εμπνέω, μπορούν να με καθαιρέσουν. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Τους είχα πει κι από μόνος μου ότι θα παραιτηθώ, οπότε θα ήθελα να το κάνω σήμερα, ώστε να μπορώ να ψηφιστώ».

«Παραιτείσαι ή σε καθαιρούν;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον Άνχελ. «Είναι και τα δύο chef», απάντησε με ειλικρίνεια. «Η απόφαση είναι και συλλογική και ατομική», συμφώνησε ο Κώστας.

Τελικά ο Άνχελ αφαίρεσε την κονκάρδα του αρχηγού από την ποδιά του και ομόφωνα διάλεξαν τον Κώστα να είναι ο νέος αρχηγός της γκρι μπριγάδας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA