Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (9/9) η πολυαναμενόμενη σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5» και το #Arxelaou5 σκαρφάλωσε άμεσα στην κορυφή των trends στο Χ (πρώην Twitter).
Η σειρά σε σκηνοθεσία Φωτεινής Κοτρώτση, Δημήτρη Τσακαλέα και Λήδας Βαρτζιώτη διαδραματίζει στην πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά της Αθήνας, το Παγκράτι και κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο.
«Ανακουφιστικό που επιτέλους βλέπουμε μία σύγχρονη σειρά, μία ανάλαφρη κωμωδία» σημειώνει τηλεθεατής στο X, ο οποίος αναφέρει ότι πρόκειται για μία σειρά που θα του κρατήσει καλή παρέα τα βράδια.
Ο Γιάννης Στάνκογλου με τις ενδυματολογικές επιλογές και η περούκα της Εβελίνας Παπούλια που θύμισε Μαρίνα Κουντουράτου ξεχώρισαν επίσης.
- Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Στο Κρανίδι Αργολίδας για διακοπές το διάσημο ζευγάρι
- Σοφία Βεργκάρα: Η συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο στη Μύκονο που τράβηξε τα βλέμματα
- Τον Ισίδωρο Ντογιάκο φέρεται να είχε ως στόχο ο άνδρας που συνελήφθη με χειροβομβίδα στην Αθήνα - Την εντολή έδωσε ισοβίτης
- Γιατί βρίζουμε όταν οδηγούμε; Το road rage και το τιμόνι ως «σάκος του μποξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.