Ο Χρήστος Ντεντόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του Big Brother, το οποίο ρίχνει αυλαία απόψε Κυριακή (27/7) μετά από τρεις μήνες, και ο παίκτης που κερδίζει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Διαβάστε ακόμα - Big Brother: Το απίστευτο ποσό που παίρνουν οι παίκτες του ριάλιτι κάθε εβδομάδα
Οι πέντε παίκτες που έφτασαν στον αποψινό τελικό ήταν οι: Ζωή Ασουμανάκη, Φένια Νικολαΐδη, Χρήστος Ντεντόπουλος, Νίκος Ζαφειράκης και Γιώργος Αντωνιάδης.

Απόψε στο live που παρουσιάζει ο Πέτρος Λαγούτης, πρώτη αποχώρησε η Ζωή, ακολούθησε ο Γιώργος, ενώ στη συνέχεια από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού έφυγε η Φένια.
Έτσι, στο τέλος έμειναν ο Νίκος και ο Χρήστος, οι οποίοι δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους λίγο πριν ο Πέτρος Λαγούτης ανακοινώσει τον μεγάλο νικητή του Big Brother.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.