Μενού
eleni dimoy
Ελένη Δήμου | NDP
  • Α-
  • Α+

Ένα «Fame Story» με βαρύ καλλιτεχνικό εκτόπισμα επιθυμούν να στήσουν Star Channel, Panik Records και φυσικά η εταιρεία παραγωγής του talent show Barking Well Media με επικεφαλής τον Νίκο Κοκλώνη που θα είναι και ο παρουσιαστής των Live.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζωντανό σόου θα προβάλλεται βράδυ Παρασκευής ή Σαββάτου ενώ τα καθημερινά επεισόδια θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στο απογευματινό πρόγραμμα του Star χωρίς να αποκλείεται βέβαια και μετάδοση μετά τις 23:00-23:30 το βράδυ.

Πολλά τα ονόματα που συζητούν για την κριτική επιτροπή πολλά όμως και αυτά που έχουν δεχθεί προσέγγιση για την στελέχωση του καθηγητικού team της μουσικής Ακαδημίας. Το όνομα έκπληξη των τελευταίων ημερών που ακούγεται έντονα στην Κάντζα όπου συστεγάζεται η Barking Well Media με την Nova (το παλιό κτίριο του Alpha επί εποχής Δημήτρη Κοντομηνά) είναι αυτό της Ελένης Δήμου. Μιας τραγουδίστριας με πολύ μεγάλη καριέρα που πραγματοποιεί επιλεκτικές εμφανίσεις στη μικρή οθόνη ακόμη σε επίπεδο συνεντεύξεων στις εκπομπές.

Η Ελένη Δήμου έχει λοιπόν δεχθεί πρόταση για καθηγήτρια φωνητικής των υποψήφιων σπουδαστών του ριάλιτι. Εφόσον η συμφωνία προχωρήσει αυτή δεν θα είναι η πρώτη συνεργασία της καταξιωμένης καλλιτέχνιδας με την Barking Well Media. Είχε συμμετάσχει στον πέμπτο κύκλο του «Just the two of us» το 2021 στον Alpha με παρτενέρ τον Μαρίνο Κόνσολο και μάλιστα το ζευγάρι έφθασε μέχρι τον τελικό χάνοντας τελικά την πρωτιά από το δίδυμο Κατερίνα Λιόλιου – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 

Με τρεις διαφορετικούς ρόλους η Γιούλικα Σκαφιδά στη μικρή οθόνη

Σε τρία τηλεοπτικά ταμπλό φέτος η Γιούλικα Σκαφιδά και αυτό φυσικά έχει να κάνει με την υπερπληθώρα Ελληνικών σειρών – περισσότερες από 30 τον αριθμό που θα βγουν στην εγχώρια τηλεόραση. Η ηθοποιός έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το «Milky Way» του βραβευμένου σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτου.

Η ιστορία της σειράς 8 επεισοδίων που θα προβληθεί από το Mega μας μεταφέρει σε μία ανώνυμη ορεινή πόλη, ακολουθώντας την 17χρονη Μαρία, που ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο» μακριά από το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. Μια απρόσμενη εγκυμοσύνη θα τα ανατρέψει όλα. Εκεί η Σκαφιδά υποδύεται τη μητέρα της 17χρονης.

Το δεύτερο τηλεοπτικό εγχείρημα είναι η «Παραλία» της ΕΡΤ1 σειρά εποχής που περιγράφει τη ζωή των χίπις τη δεκαετία του 1970 στα Μάταλα. Σε αυτό το σίριαλ η Γιουλίκα Σκαφιδά υποδύεται τη μητέρα της πρωταγωνίστριας Δανάης Μιχαλάκη. Μια καταπιεσμένη γυναίκα που έχει μεγάλη κλήση στη ζωγραφική και παραμένει σ’ έναν συμβατικό γάμο. 

Ο τρίτος ρόλος της ηθοποιού είναι στις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1+ που σε δεύτερο χρόνο θα προβληθούν και από την ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1. Εκεί θα υποδυθεί μια δυναμική φεμινίστρια της δεκαετίας του 1950. Η Μάγια Αρδίτη Στρατή είναι μορφωμένη, όμορφη, ακτιβίστρια, ορφανή από μάνα, η οποία πέθανε στη γέννα. Στόχος της ζωής της είναι να ηγηθεί του αγώνα για τη γυναικεία χειραφέτηση στη χώρα, βάζοντας την ψυχοκόρη της στις επάλξεις. Θα συνειδητοποιήσει, όμως, με τον πιο δύσκολο τρόπο, ότι όσοι θα βρεθούν αντίθετοι στις προσπάθειές της, ίσως να είναι πιο δυνατοί από αυτή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA