Μενού
Cash or Trash - Star
Cash or Trash - Star | Star
  • Α-
  • Α+

Στο σημερινό επεισόδιο του «Cash or Trash» η Ρία έφερε ένα ξεχωριστό αντικείμενο, βγαλμένο από τα '60s, το οποίο ήλπιζε να πουλήσει σε μια καλή τιμή προκειμένου να μπορέσει να αγοράσει ένα ζευγάρι γόβες που όπως παραδέχθηκε έχει βάλει «στο μάτι». 

Όπως ανέφερε η Ρία στον αέρα του «Cash or Trash» το εν λόγω σεσουάρ δουλεύει ακόμα και της το έφερε δύο χρόνια πριν μια θεία της από την Αμερική.

Δείτε εδώ: Ο Νίκος Καρβέλας έβαλε «φωτιά» στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη: Μόλις τελειώσω, θα ρωτάς

«Δεν ήρθα να πλουτίσω, να πουλήσω ήρθα», τόνισε η παίκτρια, αλλά οι προσφορές κινήθηκαν σε χαμηλότερα επίπεδα από αυτά που ανέμενε η ίδια και δεν έκρυψε την απογοήτευσή της. 

Αναλυτικότερα, η πρώτη προσφορά κυμάνθηκε στα 40 ευρώ, ενώ η τελική προσφορά δεν ξεπέρασε τα 90 ευρώ. Πάντως, η ίδια αντιμετώπισε με χιούμορ τις χαμηλές προσφορές, σχολιάζοντας: «Είμαστε πολύ μακριά, είμαστε μακριά από τις γόβες. Δε βλέπω να τις βάζω ποτε αυτές τις γόβες».

Μετά το οριστικό ναυάγιο της συμφωνίας η Ρία ανέφερε στην κάμερα: «Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο αντικείμενο που πιστεύω αξίζει κάτι παραπάνω συν ότι έχω δει κάτι γόβες που ήλπιζα με την πώλησή του να τις χτυπήσω». 

Μεταξύ σοβαρού και αστείου δε είπε ότι θα πάει στο σπίτι μιας άλλης θείας της, αποκαλύπτοντας τον σκοπό: «κάτι θα βρω για να ξανάρθω γιατί εγώ πρέπει να ανέβω οπωσδήποτε σε αυτά τα τακούνια».

Δείτε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Διατάχθηκε ΕΔΕ για τη γυναικοκτονία - Η 28χρονη ζήτησε να τη συνοδεύσει περιπολικό

Μοντέλο του Playboy ξεσήκωσε αντιδράσεις επειδή πήγε σε πάρκο της Disney με κολάν

Το μυστικό για να καθαρίζουν οι κουτάλες - Η απίστευτη βρωμιά που βγάζουν ακόμα και πλυμένες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA