Μενού
Cash or Trash
Cash or Trash | Star
  • Α-
  • Α+

Μια ιδιοκτήτρια καταστήματος με είδη γραφής και καλλιγραφίας, η Ελπίδα, κατάφερε στο σημερινό «Cash or Trash» να κλείσει μια καταπληκτική συμφωνία και να πουλήσει έναντι 120 ευρώ ένα σετ από τρία βάζα, τα οποία είχε αγοράσει με μόλις 1 ευρώ

«Είναι ένα σετ από τρία κεραμικά βάζα από τα μέσα του 20ου αιώνα. Το ενδιαφέρον που έχουν είναι ότι τη φαρμακευτική ουσία που αποθηκευόταν μέσα την εφηύρε μία γυναίκα, πρωτοπόρος στον τομέα της και επαναστάτρια. Δεν είναι χειροποίητα αν και φτιαγμένα από χέρι μέχρι ένα σημείο, αλλά έχουν ιστορία και κρύβουν μία γυναικεία δύναμη», είπε αρχικά η Ελπίδα.

«Εγώ αυτά συνήθως τα κάνω κασπώ, κάνουν τον κύκλο τους μαζί μου και μετά δεν με νοιάζει αν θα τα αποχωριστώ εγώ. Συνοδεύονται από μία χειρόγραφη κάρτα για τον επόμενο ιδιοκτήτη», πρόσθεσε η παίκτρια του Cash or Trash.

Μάλιστα, το σετ κέντρισε εξ αρχής το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών, οι οποίοι έκαναν προσφορές της τάξης των 90 ευρώ. Βέβαια, οι τρεις από τους πέντε αποχώρησαν γρήγορα και τελικά το σετ διεκδίκησαν ο Γιώργος Δαλάβαρης και η Ελομίδα Βισβίκη με την τελευταία να τα παίρνει τελικά. 

Από πλευράς της η Ελπίδα, μετά το κλείσιμο του deal, δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη που το αντικείμενό μου πήγε στην Ελομίδα και μετά χαράς θα της κάνω μαθήματα καλλιγραφίας με την πρώτη ευκαιρία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA