Στο σημερινό (16/6) επεισόδιο του The Chase ο Χάρης δεν έκρυψε ότι τον έχει γοητεύσει η «Γυναίκα με τα Μαύρα», λέγοντας πως θα μπορούσε να τη ζητήσει και σε γάμο.
Η Μαρία Μπεκατώρου έμεινε άφωνη, ενώ η chaser έριξε... χυλόπιτα.
Αφορμή στάθηκε μια ατάκα της παρουσιάστριας του The Chase, η οποία είπε χαρακτηριστικά ότι όλοι οι συνεργάτες στο τηλεπαιχνίδι του Mega «αγαπιόμαστε» με τον Χάρη να απαντά κατευθείαν αναφερόμενος στη «Γυναίκα με τα Μαύρα»: «Τι αγαπιόμαστε... Εγώ μέχρι γάμο μπορώ να της τάξω».
«Να' τα», σχολίασε από πλευράς της η Μαρία Μπεκατώρου με την chaser να μην αφήνει περιθώρια για... γάμους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρόλαβε άλλος».
Βέβαια, αυτό δεν την εμπόδισε στη συνέχεια να του κάνει κοπλιμέντο για την επίδοσή του στο The Chase, λέγοντάς του πως ήταν πρότυπο για εκείνη.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.