Μενού
  • Α-
  • Α+

Η έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς The Crown θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix σε δύο φάσεις. Το 1ο μέρος θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και το 2ο μέρος θα ακολουθήσει την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου - η πρώτη φορά που η σειρά χωρίζεται σε περισσότερα από ένα μέρη.

Στην τελευταία σεζόν του The Crown θα προβληθούν τα γεγονότα από το 1997 έως το 2005. Στο πρώτο μέρος θα δούμε την Elizabeth Debicki να επιστρέφει ως πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον Dominic West να υποδύεται τον σημερινό βασιλιά Κάρολο, τον Jonathan Pryce να επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως πρίγκιπας Φίλιππος, τη Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα και την Imelda Staunton να πρωταγωνιστεί ως βασίλισσα Ελισάβετ. 

Οι Salim Daw και Khalid Abdalla επιστρέφουν επίσης ως Mohamed Al Fayed και Dodi Fayed, ενώ στο Μέρος 1 θα δούμε τους Rufus Kampa και Fflyn Edwards να κάνουν το ντεμπούτο τους ως νεαροί πρίγκιπας William και πρίγκιπας Harry.

Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του πρώτου μέρους θα παρακολουθήσουν τη σχέση μεταξύ της Νταϊάνα και του Ντόντι πριν από το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997. Το People επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι η στιγμή της σύγκρουσης θα εξαιρεθεί από το The Crown.

Τέσσερις εβδομάδες αργότερα, το δεύτερο μέρος θα επιστρέψει με 6 επεισόδια και θα παρουσιάσει τον νεαρό Γουίλιαμ να εγκαθίσταται ξανά στο Ίτον μετά τον θάνατο της μητέρας του, καθώς η μοναρχία διανύει μια ταραχώδη περίοδο. Εν τω μεταξύ, η βασίλισσα προβληματίζεται για το μέλλον της μοναρχίας με τον γάμο του Καρόλου και της νυν βασίλισσας Καμίλα, καθώς και για το πεπρωμένο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA