Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Πατρίκιος Κωστής στο επετειακό επεισόδιο για τα 20 χρόνια του «Παρά Πέντε», με πολλούς χρήστες στο X να σχολιάζουν πως η παρουσία του δεν θύμιζε σε τίποτα τον «κακό» ρόλο που είχε στη σειρά.
Το επεισόδιο της 23ης Δεκεμβρίου ήταν αφιερωμένο σε όλους όσοι πέρασαν από το καστ, ανάμεσά τους και σε εκείνους που δεν βρίσκονται πια στη ζωή.
Ξεχωριστή αναφορά έγινε στον Γεράσιμο Μιχελή, ο οποίος έφυγε τον Ιούλιο του 2025, στα 59 του, μετά από μάχη με την ALS.
Ο Πατρίκιος Κωστής, που είχε μοιραστεί πολλές σκηνές μαζί του, δεν μπόρεσε να κρύψει τη φόρτισή του. Σε μια στιγμή, μιλώντας για τον Μιχελή, είπε: «Σε αυτή τη δουλειά αγαπάς. Στη συνείδηση του κόσμου ήμασταν τόσο μαζί με τον Γεράσιμο, που το καλοκαίρι μου έλεγαν συλλυπητήρια».
Στο X, πολλοί σχολίασαν τη συγκίνησή του: «Περισσότερο από όλους δάκρυσε ο Πατρίκιος Κωστής», έγραψε κάποιος, ενώ άλλοι στάθηκαν στη γλυκύτητα και την ευαισθησία που έδειξε.
«Ρε σεις, ο Πατρίκιος Κωστής έχει πλαντάξει. Πρέπει να είναι πολύ ευαίσθητη ψυχή», ανέφερε ένας χρήστης, με άλλον να προσθέτει: «Δεν είναι κακός· υπέρκαλος και γλυκύτατος είναι».
- Η πιο ζόρικη γειτονιά της Αθήνας του 19ου αιώνα τώρα έχει μόνο τουρίστες
- Σούπερ μάρκετ - Μεγάλη Παρασκευή: Τι ώρα κλείνουν σήμερα - Το ωράριο αναλυτικά
- Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ποιοι σταρ του Χόλιγουντ ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο πριν τον Ρόμπερτ Πάουελ
- «Διορθώστε το, θα γίνει χαμός»: Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει τη μοναδική φορά που έγινε έξαλλη με δημοσιογράφους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.