Ο Δημήτρης Καμπουράκης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης (16/10) στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μεταξύ άλλων, διηγήθηκε ένα επεισόδιο από το παρελθόν, όταν ακόμα ο ίδιος ήταν σε νεαρή ηλικία.
«Είχα μία καταδίκη για ξυλοδαρμό, πραγματική καταδίκη. Είχα ρίξει μία γροθιά σε κάποιον, έπεσε και χτύπησε και μου έκανε μήνυση και καταδικάστηκα.
Δεν του ζήτησα συγγνώμη, γιατί ήταν σε αφισοκόλληση και μετά δεν γνωριζόμασταν ποιοι ήτανε. Και θα μου πεις τώρα "εσύ έδειρες κάποιον"… Τότε ήμουν αδύνατος», είπε αρχικά o γνωστός δημοσιογράφος.
«Μάλιστα, καθυστέρησα να μπω και στην ΕΣΗΕΑ γι’ αυτό τον λόγο. Έπρεπε να έχεις λευκό ποινικό μητρώο και εγώ είχα μία καταδίκη. Αλλά δεν ήμουν καβγατζής», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Δημήτρης Καμπουράκης.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.