Μενού
Η τελευταία ερώτηση
Η τελευταία ερώτηση
  • Α-
  • Α+

Ιστορία γράφτηκε σήμερα για τη «θητεία» του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος του Ant1, με έναν παίκτη «φωτιά» που έφτασε μέχρι την 15η ερώτηση και μία ανάσα πριν το απόλυτο έπαθλο ων 100.000 ευρώ.

Ο Τάσος Χριστοδουλίδης έγινε ο πρώτος παίκτης στην Ελλάδα που έφτασε μέχρι την τελευταία ερώτηση του δημοφιλούς παιχνιδιού γνώσεων, με την αγωνία να κορυφώνεται καθώς ετοιμαζόταν να αντιμετωπίσει το «τέρας».

«Πάμε να παίξουμε», φωνάζει για ακόμα μια φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην αρχή της εκπομπής, χωρίς να περιμένει τι έπεται...

Η τελευταία ερώτηση για τις 100.000

Μετά από πολύ προσπάθεια, ο Τάσος Χριστοδουλίδης, κατάφερε να φτάσει στο τελευταίο σκαλοπάτι πριν τις 100.000 ευρώ, και βρήκε μπροστά του την παρακάτω ερώτηση: 

«Σε ποια χώρα, εκτός της Ελλάδας, υπάρχει πόλη με το όνομα Άρτα;»

Η τελευταία ερώτηση
Η τελευταία ερώτηση

Ο Τάσος χρειάστηκε πολύ σκέψη, αλλά τελικά αναγκάστηκε σε «impasse», αφού δεν ήξερε την απάντηση.

Η τελευταία ερώτηση
Η τελευταία ερώτηση

Με το κοινό να «σκάει» από την αγωνία, αποφάσισε τελικά να μην κλειδώσει κάποια απάντηση. και ευτυχώς, καθώς η επιλογή τους ήταν λάθος, Η σωστή απάντηση ήταν το «Τζιμπουτί», αντί για την «Αιθιοπία».

Η τελευταία ερώτηση
Η τελευταία ερώτηση

Τελικά, δεν πήγε σπίτι με το απόλυτο ποσό, αλλά με την ευχαρίστηση ότι έσπασε ένα απλησίαστο ρεκόρ, και φυσικά τις 30.000 ευρώ από το «σκαλοπάτι» του.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA