Η Ελένη Μενεγάκη ολοκληρώνει το καλοκαίρι τη συνεργασία της με το Mega, με την παρουσιάστρια να έχει ήδη ενημερώσει τους συνεργάτες της πως με τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής περιόδου στις 5 Ιουλίου ρίχνει οριστικούς τίτλους τέλους η εκπομπή «Ελένη».
Το μεσημέρι της Πέμπτης (18/4), αποχωρώντας από το στούντιο, οι δημοσιογράφοι περίμεναν την Ελένη Μενεγάκη για μια δήλωση. Η ίδια βρέθηκε απέναντι από τους δημοσιογράφους αντιδρώντας: «Λοιπόν, μισό λεπτάκι, με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε» είπε στους δημοσιογράφους η παρουσιάστρια.
Ενώ πρόσθεσε: «Θέλω να σας πω το εξής: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ, όμως δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως με σέβεστε όλα αυτά τα χρόνια, σας ευχαριστώ πάρα πολύ» είπε η Ελένη Μενεγάκη.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Happy Day»
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.