Μενού
iliana-papageorgiou-shopping-star
Shopping Star: Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Glomex
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε σήμερα Δευτέρα (25/9) για όγδοη σεζόν στο Star το ανανεωμένο Shopping Star με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου πλέον στο τιμόνι της παρουσίασης, η οποία επέλεξε ένα μίνι φόρεμα για την πρώτη εμφάνιση στο ριάλιτι μόδες και εντυπωσίασε.  

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star και δεν έκρυψε το άγχος της, ενώ αναφέρθηκε και στη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, η οποία παρουσίαζε με επιτυχία το Shopping Star τα προηγούμενα επτά χρόνια. 

 

«Είμαι αγχωμένη, αλλά φαίνομαι πολύ cool πιστεύω. Περνάμε πολύ καλά και με την ομάδα αλλά και με τις παίκτριες, μου κάνουν αγκαλιές», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η σύγκριση δεν με αγχώνει, με αγχώνει, όμως, το να πάει καλά, να συνεχίσει να είναι ένα ωραίο project που το αγαπάει ο κόσμος και επειδή από πίσω δουλεύουν και 50 άτομα, δεν θέλω να έρθω εγώ και να φέρω την καταστροφή», εξομολογήθηκε στη συνέχεια. 

 

«Είναι ένα project που δεν το ήξερα, που έχει μεγάλη ιστορία, που για εμένα έχει υπάρξει μεγάλη σύγκριση με το πρόσωπο που το παρουσίαζε. Μετά από αρκετή συζήτηση, η ιδέα ωρίμασε μέσα μου, έκατσα είδα το πρόγραμμα, σκέφτηκα αν εγώ θα ταίριαζα σε αυτό, δοκίμασα να δω πώς θα είμαι», ανέφερε στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία φέτος μέσα από το Shopping Star θα δίνει τις στυλιστικές της συμβουλές, αλλά και να μοιραστεί fashion tips με τις παίκτριες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA