Μενού
Χριστουγεννιάτικο «Rouk Zouk» με καλεσμένους πρωταγωνιστές από τη «Μάγισσα»
Χριστουγεννιάτικο «Rouk Zouk» με καλεσμένους πρωταγωνιστές από τη «Μάγισσα» | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Ο ΑΝΤ1 έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο και ξεχωριστό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους για την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων. Οι εκπομπές βάζουν τα γιορτινά τους, δυνατές και αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες ξετυλίγουν την ιστορία τους και απρόβλεπτες παρέες συναντιούνται σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι.

Όταν το «ROUK ZOUK» και η Ζέτα Μακρυπούλια μπαίνουν σε εορταστικό mood, το παιχνίδι μοιάζει με το καλύτερο πάρτι δια χειρός Άγιου Βασίλη και καλεσμένους όλους εμάς!

Φέτος ο ΑΝΤ1, ετοίμασε τέσσερα ρουκζουκοπάρτυ, με εκλεκτούς καλεσμένους και για καλό σκοπό, για τη στήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός» και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στη πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

Η γιορτή ξεκινά Παραμονή Χριστουγέννων (24/12) στις 21:00 με τους ηθοποιούς της σειράς «Ο Πρώτος από εμάς» και δύο απολαυστικές ομάδες, τους «ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ» (Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάριος Αθανασίου, Αντώνης Γιαννακός, Σεμέλη Μητροπούλου, Ιωσήφ Γαβριελάτος) και τους «ΠΑΝΤΑ ΣΕΞΥ» (Αθηνά Οικονομάκου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Λάζαρος Βασιλείου).

Ανήμερα τα Χριστούγεννα (25/12), στις 21:00, έρχεται μια συναρπαστική βραδιά με πρωταγωνιστές της σειράς «Η Μάγισσα» και δύο ομάδες που επικαλούνται τις υπερφυσικές τους δυνάμεις για να κερδίσουν. Από τη μία πλευρά, είναι «ΟΙ ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟΙ» (Έλλη Τρίγγου, Γιλμάζ Χουσμέν, Καλλιόπη Χάσκα, Στεφανί Καπετανίδη, Δήμητρα Κολλά) και από την άλλη «ΟΙ ΑΠΟΚΟΡΩΜΕΝΟΙ» (Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Βασίλης Μηλιώνης).

Εορταστικό 5Χ5 με τον Θάνο Κιούση
Εορταστικό 5Χ5 με τον Θάνο Κιούση | ΑΝΤ1

Εορταστικά επεισόδια και για το 5Χ5 με τον Θάνο Κιούση

Το Σάββατο 23 και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 21:00, το «5Χ5» με τον Θάνο Κιούση φοράει τα γιορτινά του και το πλατό του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού γεμίζει με γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους καλεσμένους, που παίζουν για καλό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στη πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 21:00, ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα χριστουγεννιάτικο, λαμπερό, βραδινό «5Χ5» με καλεσμένους τους Ησαΐα Ματιάμπα, Παρθένα Χοροζίδου, Βίκυ Κάβουρα, Ντάνιελ Νούρκα και Ιζαμπέλλα Φούλοπ από τη θεατρική παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» και τους Μάνο Πίντζη, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Τερέζα Καζιτόρη, Αντώνη Καλομοιράκη, Εύη Κολιούλη από τη θεατρική παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα».

Εορταστικό I Love Σου Κου
Εορταστικό I Love Σου Κου | ΑΝΤ1

Εορταστικό και το «I Love Σου Κου»

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 09:50, η Μπέττυ Μαγγίρα και όλη η ομάδα του «I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» γιορτάζουν μαζί μας με αγαπημένους καλεσμένους, συνεντεύξεις και ενδιαφέροντα θέματα.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, η Μπέττυ Μαγγίρα υποδέχεται στο στούντιο του «I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Ακόμα, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης δίνει μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ο Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει μια πεντανόστιμη χριστουγεννιάτικη συνταγή, ενώ η διάθεση και το κέφι ανεβαίνει στα ύψη με τον μοναδικό Κώστα Χαριτοδιπλώμενο και τραγούδια που όλοι αγαπάμε.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο «Πέφτει η Νύχτα με Ρυθμό» τα Χριστούγεννα
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο «Πέφτει η Νύχτα με Ρυθμό» τα Χριστούγεννα | ΑΝΤ1

«Πέφτει η Νύχτα με Ρυθμό»

«Φέτος στον ΑΝΤ1 γιορτάζουμε τις νύχτες μας με "Ρυθμό". Αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές του στα exclusive live events "ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ… ΡΥΘΜΟ", και μας χαρίζουν ξεχωριστές μαγικές «νύχτες» ερμηνεύοντας μεγάλες μουσικές επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε» αναφέρει ο σταθμός σε δελτίο Τύπου.

Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στις 23:00, γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα με τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη και special guest τον Γιώργο Χατζηνάσιο. Οι δυο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές και το ταλέντο τους σε μια μοναδική μουσική «νύχτα».

Ταινίες για όλη την οικογένεια

Αυτές τις γιορτές ο ΑΝΤ1 φέρνει στη μικρή οθόνη τη μαγεία του κινηματογράφου μέσα από ταινίες για όλη την οικογένεια. Ιστορίες με αγάπη, γέλιο, χορό και τραγούδι, που μας πλημμυρίζουν με συναισθήματα και κάνουν τις στιγμές μας την πιο γιορτινή εμπειρία.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 21:00 και την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 10:00 θα απολαύσουμε την αγαπημένη ταινία «THE HOLIDAY». Οι πρωταγωνιστές Κάμερον Ντίαζ, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζουντ Λο και Τζακ Μπλακ ζουν τις πιο ανατρεπτικές χριστουγεννιάτικες γιορτές με τον έρωτα να εισβάλει στις ζωές τους για τα καλά!

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 22:15 και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στις 09:00 είναι ώρα για τον γλυκύτατο και περιπετειώδη «PADDINGTON». Ο νεαρός Περουβιανός αρκούδος από τα βάθη της ζούγκλας καταφέρνει να… «προσγειωθεί» στην καρδιά του Λονδίνου. Ο αγαπημένος ήρωας δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στους κανόνες της πόλης, και ταυτόχρονα πρέπει να αντιμετωπίσει μια σατανική επιστήμονα που αποφάσισε να ταριχεύσει το αρκουδίσιο του χαμόγελο.

Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, στις 08:45 ο μοναχικός, μελαγχολικός, αλλά και τόσο ταλαντούχος Έντουαρντ έρχεται για να διηγηθεί την περίεργη ιστορία του. Στην αγαπημένη ταινία φαντασίας του Τιμ Μπάρτον, «Ο ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗΣ», πρωταγωνιστούν οι Τζόvι Ντεπ, Γoυιvόvα Ράιvτερ, Νταϊάv Γoυίστ, Βίvσεvτ Πράις, Άvτovι Μάικλ Χoλ, Άλαv Άρκιv.

Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στις 11:00 εισβάλει στο σπίτι μας, αλλά και στις καρδιές μας ο «ΜΠΕΤΟΒΕΝ», ένα αξιολάτρευτο κουτάβι Αγίου Βερνάρδου που πέφτει θύμα απαγωγής και καταλήγει στα χέρια ενός κτηνίατρου που πραγματοποιεί φρικτά πειράματα σε ζώα. Ο Μπετόβεν καταφέρνει να το σκάσει απ’ τη «φυλακή» του, βρίσκει καταφύγιο στη θαλπωρή μιας οικογένειας και οι περιπέτειές όλων ή σχεδόν όλων θα έχουν… happy end!

Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στη 01:00 ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Γουινόνα Ράιντερ μας μεταφέρουν στο «Φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη», εκεί όπου ένας 50χρονος πλεϊμπόι σεφ γνωρίζει με μια 21χρονη κοπέλα. Το δικό τους ρομάντζο, όμως, δεν θα είναι εύκολο και γρήγορο, αφού εκείνη μαθαίνει πως έχει ελάχιστο χρόνο ζωής, εξαιτίας μιας ανίατης ασθένειας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA