Έχουν ξεκινήσει στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής οι πρώτες συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Στις εκπομπές τόσο τις καθημερινές όσο και το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές. Σίγουρα στη ζώνη τους και με την ίδια εκπομπή το «Στούντιο 4» θα παραμείνουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Οι υπόλοιπες εκπομπές θα επανεξεταστούν.
Διαβάστε ακόμα: Η απουσία του Τανιμανίδη που πυροδότησε νέα σενάρια για τη σχέση του με τον ΑΝΤ1
Η ονοματολογία για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν περιλαμβάνει αρκετά πρόσωπα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και παρουσιαστές που φέτος δεν είχαν τηλεοπτική παρουσία. Ένα από αυτά είναι η Δανάη Μπάρκα που η αλήθεια είναι πως το τηλεοπτικό της προφίλ όπως διαμορφώθηκε για μια πενταετία μέσα από τη συχνότητα του Mega συνάδει με αυτό του Πρώτου Καναλιού. Σε περίπτωση που υπάρξει προσέγγιση – γιατί ακόμη κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί – θεωρείται βέβαιο πως η ηθοποιός και παρουσιάστρια θα προτείνει για την ομάδα της και πρόσωπα με τα οποία είχε συνεργαστεί στο «Πάμε Δανάη».
- Το ποινικό παρελθόν του οδηγού που παρέσυρε την 16χρονη στη Λιοσίων: Ακόμη τρία άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση
- Λαζαρίδης: Μετά την παραίτηση έκανε retweet ανάρτηση για «φοβική κυβέρνηση» και για τα «σοκολατάκια της Ντόρας»
- 5 γυναίκες που δεν θα βρεις στα σχολικά βιβλία, ενώ θα έπρεπε
- Η λάθος απάντηση στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» που ξεσήκωσε τα social media
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.