Μενού
Η Φαίη Σκορδά σε νυχτερινή της έξοδο
Φαίη Σκορδά | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Φαίη Σκορδά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο-Ραφαήλ Κεραμίδα  αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και στην επερχόμενη λήξη του συμβολαίου της αναφέρθηκε η Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι του Σαββάτου.

«Δεν θα θυσίαζα ποτέ αυτό που είμαι για τα νούμερα τηλεθέασης. Όταν κάνεις καθημερινό για πάρα πολλά χρόνια είσαι ο εαυτός σου. Δεν γίνεται να μην βγει ο εαυτός σου.

Παρότι ακολουθείς κάποιους τηλεοπτικούς κανόνες, παρότι δεν είσαι μόνος αλλά είσαι σε ένα κανάλι που πρέπει να σέβεσαι γιατί δεν είναι ο τηλεοπτικός αέρας δικός μας, παρότι είσαι συνεργάτης και όλοι μαζί είστε μια ομάδα όπου βγαίνει το πρόσημο θετικό ή αρνητικό της ομάδας κάθε φορά γιατί είναι κάτι ζωντανό οι τηλεοπτικές εκπομπές, είμαι εγώ» εξήγησε η παρουσιάστρια.

«Λένε ότι η καλή καπετάνισσα φαίνεται στις φουρτούνες. Εσύ πως τις διαχειρίζεσαι;» αναρωτήθηκε ο ρεπόρτερ για να αποκριθεί η Φαίη Σκορδά ως εξής. «Με χαμόγελο και ψυχραιμία και στηρίζοντας τους συνεργάτες μου».

«Δεν είναι η πρώτη φορά, κι άλλες χρονιές έχουν συζητηθεί συμβόλαια και νωρίς. Τυχαίνει αναλόγως με το πότε λήγουν κάποια τηλεοπτικά συμβόλαια.

Προτεραιότητα για μένα έχει το κανάλι στο οποίο εργάζομαι. Εμένα μου αρέσει το πρωινό, είτε ξεκινάει στις 10 είτε ξεκινάει στις 12 παρά και αυτό ξέρω να κάνω όλα τα χρόνια. Μια εκπομπή που έχει μια γυναικεία φυσιογνωμία».

Η ζώνη η πρωινή καθαρά, το 10 -1, σου λείπει; Σε βλέπεις να επιστρέφεις ξανά σε αυτή τη ζώνη;” ρώτησε, εκ νέου, ο δημοσιογράφος του Alpha για να απαντήσει η Φαίη Σκορδά πως «ναι, δεν αποφασίζω όμως μόνο εγώ. Θα το ήθελα πολύ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA