Μενού
Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά | NDP
  • Α-
  • Α+

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Φαίη Σκορδά αφού ο πατέρας της, Δημήτρης Σκορδάς, πέθανε ξαφνικά τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/1) από καρδιακή προσβολή που υπέστη ενώ κοιμόταν. 

Η παρουσιάστρια έσπευσε στο Κιλκίς για να είναι κοντά στους δικούς της και απουσίαζε σήμερα από το «Fay’s Time» με τους συνεργάτες της να της στέλνουν στην έναρξη την αγάπη και τα συλλυπητήριά τους και να αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν εκείνοι την εκπομπή. 

«Καλημέρα είναι δύσκολο να πούμε σήμερα. Όπως βλέπετε η καρέκλα της Φαίης είναι κενή γιατί βιώνει μια πολύ δύσκολη στιγμή. Ίσως να έχετε ενημερωθεί ότι έχει χάσει τον πατέρα της και για εμάς όλους εδώ είναι μία από τις πιο δύσκολες επαγγελματικές στιγμές, να κληθούμε να κάνουμε "Fay’s Time" χωρίς τη Φαίη. Δεν μπορεί να γίνει, βεβαίως, απλά μηχανικά κάπως θα βγει μια εκπομπή, η οποία έχει ετοιμαστεί από όλη την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Να στείλουμε όλη μας την αγάπη και τη συμπαράσταση. Κουράγιο στη Φαίη και στην οικογένειά της», είπαν στη συνέχεια τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά: Μαρία Φραγκάκη, Μάρτζυ Λαζάρου και Άγγελος Βουράκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA