Μενού
Family Switch
Family Switch | Netflix
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε την 1η Δεκεμβρίου η νέα κωμωδία του Netflix με τίτλο «Family Switch» και αμέσως σκαρφάλωσε στους τίτλους της πλατφόρμας με τις πιο πολλές προβολές.

Στη νέα χριστουγεννιάτικη ταινία μια πενταμελής οικογένεια μπαίνει σε μπελάδες όταν ένα μέντιουμ βάζει τους γονείς στα σώματα των έφηβων παιδιών τους και τα παιδιά στα σώματα των γονιών τους, ενώ το μωρό της οικογένειας στο σώμα του σκύλου. 

Η κωμωδία παρακολουθεί τα μέλη της οικογένειας να αντιμετωπίζουν νέες καταστάσεις, καθώς προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να αλλάξουν και πάλι πίσω.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Εντ Χελμς, προκάλεσε και αντιδράσεις, λόγω μίας σκηνής που δεν άρεσε τους τηλεθεατές. Τα δύο παιδιά που έχουν βρεθεί στα σώματα των γονιών τους, αναγκάζονται να φιληθούν σε μια συγκέντρωση μπροστά στους φίλους της μαμάς τους.

Οι φίλοι των γονιών τους, που δεν γνωρίζουν για την αλλαγή σώματος, αρχίζουν τότε να φωνάζουν τη λέξη «φιλί», με την αδελφή να δηλώνει: «Πρέπει να το κάνεις. Δεν έχουμε άλλη επιλογή εδώ. Απλά γίνε άντρας. Κάν' το γρήγορα».

Το ζευγάρι, παλεύοντας να συγκρατήσει την αηδία του, ανταλλάσσει ένα φιλί. «Βλέπω αυτή τη νέα ταινία που λέγεται Family Switch και ω Θεέ μου η ξαφνική αιμομιξία είναι κάτι που ήταν τόσο απροσδόκητο και περιττό...» έγραψε χαρακτηριστικά ένας τηλεθεατής, σύμφωνα με τον Independent.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA