Μενού
Δέσποινα Βανδή και Νίκος Κοκλώνης στο J2US
Δέσποινα Βανδή και Νίκος Κοκλώνης στο J2US | (Glomex / ALpha TV)
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (17/2) το J2US μέσα από τη συχνότητα του Alpha και η αφιέρωση στον Βασίλη Καρρά, ράγισε καρδιές, με τη Δέσποινα Βανδή να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

«Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για εμένα γιατί λείπει ένας αγαπημένος φίλος. Σε κάθε μας πρεμιέρα ήταν εδώ μαζί μας. Μιλάω φυσικά για τον άρχοντα της νύχτας και όχι μόνο Βασίλη Καρρά. Θέλαμε με κάποιον τρόπο να είναι σήμερα μαζί μας έτσι όπως σε κάθε πρεμιέρα ήξερε να μας αγκαλιάζει και εμάς στο πλατό και εσάς στο σπίτι.

Ένα είναι σίγουρο από το μυαλό και την καρδιά μας  δεν θα φύγει ποτέ. ΘΑ ζει για πάντα εκεί όπως θα ζουν και τα τραγούδια του. Μαζί μας είναι οι μουσικοί συνεργάτες του Βασίλη Καρρά και φυσικά ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης σε ένα αφιέρωμα καρδιάς που ετοίμασε ο μαέστρος του Βασίλη Καρρά Γιάννης Γκιούρας.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Βασίλη Καρρά που είμαι σίγουρος ότι μας βλέπει και με έχουν αγκαλιάσει από τα πρώτα μου βήματα» ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης στην έναρξη του σόου.

«Λύγισε» η Βανδή με το αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά

Η Δέσποινα Βανδή δρν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν ο συνεργάτης και φίλος του Βασίλη Καρρά, Δημήτρης Χρυσοχοΐδης ξεκίνησε ένα ποτ πουρί με αγαπημένα τραγούδια του αείμνηστου τραγουδιστή. 

Όταν μάλιστα πήγε κοντά της και της τραγούδησε το «Μην το ρωτάς το χελιδόνι», η Δέσποινα άφησε τα δάκρυά της να τρέξουν και το κατέγραψαν οι κάμερες. Μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης έσπευσε να την παρηγορήσει με ένα φιλί στα μαλλιά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA