Μενού
farma
Ο Γιώργος Γιαννακίδης | Star
  • Α-
  • Α+

Το ταξίδι στη Φάρμα έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Πέμπτης, μετά από 3 ολόκληρους μήνες διαβίωσης και επιβίωσης στο αγρόκτημα του παιχνιδιού. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκε στον αχυρώνα όλους τους φετινούς συμμετέχοντες και μοιράστηκε μαζί τους τις αναμνήσεις, τις δύσκολες αλλά και τις χαρούμενες στιγμές που πέρασαν εκεί. Ο Αλέξανδρος Τέλλιος και ο Γιώργος Γιαννακίδης έβαλαν τα δυνατά τους και κονταροχτυπήθηκαν στον αχυρώνα για μία τελευταία φορά, έχοντας το βλέμμα τους στραμμένο στο τρόπαιο και τις 50.000 ευρώ.

Η πρώτη δοκιμασία ήταν εκείνη του ζυγού, όπου οι δύο παίκτες κλήθηκαν να σηκώσουν στο σβέρκο τους την ξύλινη δοκό με τα βαρίδια. Νικητής στην πρώτη δοκιμασία ήταν ο Αλέξανδρος Τέλλιος, ανοίγοντας το σκορ στη Φάρμα υπέρ του με 1-0. Ακολούθησαν οι δοκιμασίες «Ράγες», «Σφεντόνα», «Καλάθι» και «Γαϊτανάκι», στις οποίες οι νίκες πήγαιναν διαδοχικά στους δύο φιναλίστ φτάνοντας στο 2-3 υπέρ του Γιώργου Γιαννακίδη.

Πέμπτη δοκιμασία ήταν εκείνη με τους κορμούς και τις αχυρόμπαλες, όπου ο Γιώργος Γιαννακίδης κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να αφήσει τον αντίπαλό του πίσω, κάνοντας το 4-2. Ο 32χρονος αγρότης από την Κοζάνη δεν έδωσε περιθώριο απάντησης και αναδείχθηκε με αυτόν τον τρόπο ο μεγάλος νικητής στη Φάρμα!

Ο Αλέξανδρος δήλωσε στις κάμερες μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε: «Είναι μία στιγμή πολύ δύσκολη για έναν που φτάνει στον τελικό και χάνει, αλλά ο Γιώργος είναι ένας άξιος άνθρωπος και του αξίζει αυτό το έπαθλο και η θέση του νικητή». 

Λίγο πριν πάρει στα χέρια του το τρόπαιο και πέσουν πάνω του όλοι οι παίκτες να τον αγκαλιάσουν, ο Γιώργος Γιαννακίδης αναγνώρισε το ήθος και τις αξίες του Αλέξανδρου, λέγοντας πως είναι «νικητής της ζωής». 

Ο Γιώργος Γιαννακίδης σήκωσε την κούπα συγκινημένος και τα έχασε μόλις είδε μπροστά του τη γυναίκα του και τις κόρες τους, Σοφία και Αναστασία, που ήρθαν για να πανηγυρίσουν μαζί του τη νίκη του. Ο ίδιος είχε δηλώσει προηγουμένως πόσο ανυπομονεί να ανταμώσει με την οικογένειά του κι όταν αυτό συνέβη κύλησαν από τα μάτια του δάκρυα χαράς! 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA