Μενού
Ο Φειδίας Ηροδότου στη σκηνή του Fame Story
Ο Φειδίας Ηροδότου στη σκηνή του Fame Story | Instagram @famestorygreece
  • Α-
  • Α+

Απόψε, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Fame Story στο Star με τον Νίκο Κοκλώνη να καλωσορίζει το τηλεοπτικό κοινό σε ένα ανεπανάληπτο χριστουγεννιάτικο πάρτι, με λάμψη, μουσική, θεαματικά performances, αλλά και καρδιοχτύπι.

Ο Φειδίας Ηροδότου είναι ένας τους τέσσερις φιναλίστ που θα διαγωνιστεί απόψε και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να αναδειχθεί νικητής του talent show και να κερδίσει το έπαθλο. Τρία είναι τα τραγούδια, που θα ερμηνεύσει solo on stage ο Φειδίας, όπως και ο κάθε σπουδαστής, ενώ στη συνέχεια θα κάνουν ντουέτα με τον Αντώνη Ρέμο.

Τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει ο Φειδίας στον τελικό του Fame Story

  • Fuego (ερμηνεύτρια Ελένη Φουρέιρα) 
  • Πες (ερμηνευτής ZAF) 
  • Show Must Go On (ερμηνευτές Queen)  

Το ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο 

  • Τρέμω (ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος) 

Ποιος είναι ο Φειδίας Ηροδότου

Ο Φειδίας Ηροδότου είναι ο μικρότερος ηλικιακά από τους τέσσερις φιναλίστ, καθώς είναι μόλις 19 ετών. Ο Φειδίας κατάγεται από την Κύπρο, ασχολείται με τη μουσικη από πολύ μικρή ηλικία και ήταν 12 ετών όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Στόχος του είναι να κερδίσει το Fame Story και να ανοίξει τα φτερά του στη μουσική βιομηχανία. 

Το έπαθλο που θα πάρει ο νικητής του Fame Story

Λίγο πριν το φινάλε, η ψηφοφορία θα κλείσει και αμέσως μετά ο Νίκος Κοκλώνης θα ανακοινώσει το όνομα του μεγάλου νικητή, που κερδίζει ένα συμβόλαιο με την Panik Records καθώς και 50.000 ευρώ μετρητά, ενώ παράλληλα ξεκινά το πιο συναρπαστικό ταξίδι στην ελληνική μουσική βιομηχανία, έχοντας στο πλευρό του, τους κορυφαίους εκπροσώπους της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA