Μενού
Παίκτης του First Dates
Παίκτης του First Dates | (STAR TV)
  • Α-
  • Α+

Ο Ηλίας είναι ένας ακόμη παίκτης που πέρασε από το εστιατόριο του First Dates και κατάφερε να γίνει viral στο Twitter. Ο Ηλίας με καταγωγή από τη Λάρισα, ζει στην Κοπεγχάγη και δείπνησε με τη Ναταλία. 

Η αυτοπεποίθησή του σε σημείο έπαρσης και οι απαιτήσεις του να βρει μία κοπέλα σαν την Αντριάννα Λίμα, δεν έμειναν ασχολίαστες από τους χρήστες του Twitter, που του έδωσαν τον τίτλο του «πιο αντιπαθητικού παίκτη» που έχει περάσει από το ριάλιτι γνωριμιών του Star.

Δεν έμεινε ασχολίαστο και το γεγονός ότι με τη Ναταλία μιλούσαν και στα αγγλικά κατά τη διάρκεια του δείπνου τους. 

«Κοριτσια ΜΑΚΡΙΑ απο τετοιους. ΜΑΚΡΙΑ», «Νομίζω σιχαίνομαι αυτούς που έχουν κάνει 2-3 χρόνια εξωτερικό και μιλάνε μισοαγγλικα της κακιάς ωρας. Ότι τι ρε φίλε, ξέχασες τη μητρική σου; oh dear», «Ο Ορισμός του fake confidence, κάτι τέτοιοι έχουν πολύ πλάκα όταν πιέζονται πραγματικά το πως σπάει η υποτιθέμενη αυτοπεποίθηση τους και γίνονται επιθετικοί. Μόνο για γέλιο είναι αυτοί, 1000 φορές ένας συνεσταλμένος αλλά honest τύπος», «ο τύπος ο Δανός από τη Λάρισα παίζει να είναι από τους πλέον ή ο πιο αντιπαθητικός από όσους έχουν περάσει από το παιχνίδι. Άκρως ναρκισσιστής, άθλιος, αναγούλας» είναι μερικά από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA