Μενού
tounel
O επιχειρηματίας Σάκης Γκολφίνος | Mega
  • Α-
  • Α+

Σίγουρος πως ο επιχειρηματίας Σάκης Γκολφίνος δολοφονήθηκε εμφανίστηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο έμπειρος ε.α. αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τόνισε πως από τα όσα στοιχεία ακούστηκαν στη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» είναι δεδομένο πως ούτε ατύχημα, ούτε αυτοκτονία υπάρχει. «Ο άτυχος επιχειρηματίας, κατά τη γνώμη μου, δολοφονήθηκε κάπου αλλού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο σημείο του δάσους» τόνισε και εκτίμησε πως σίγουρα κάποιος κάτοικος της περιοχής κάτι έχει δει και τώρα που η υπόθεση έγινε γνωστή θα μιλήσει. Επιπλέον, σημείωσε πως όσο διαρκεί η έρευνα από την πλευρά του ιατροδικαστή, η αστυνομία θα πρέπει να κάνει τη δουλειά της καθώς, πλέον, υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση συμπληρώνοντας πως δεν πρέπει να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

«Του είχαν κάνει κακό πριν και μετά τον έκαψαν»

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη εντόπισε έναν φίλο του επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου, που η μαρτυρία του γεννά νέα ερωτήματα στο θρίλερ του θανάτου του. Μίλησε για κάποιον που τρομοκρατεί καιρό τώρα την περιοχή κι ενώ έχει διαπράξει διάφορα αδικήματα, δεν έχει τιμωρηθεί.

Το μοιραίο εκείνο βράδυ στις 21.00 η ώρα, ο ίδιος άκουσε τις σειρήνες της πυροσβεστικής και κατέβηκε προς το δάσος. Εκεί, έμαθε για το καμένο αυτοκίνητο και το πτώμα.

«Δεν το πίστεψα ότι ήταν ο Σάκης. Δε θα ερχόταν εδώ σε αυτό το δύσβατο αδιέξοδο για κανέναν λόγο. Ό,τι έγινε, συνέβη στην παραλία στο Κουνουπέλι και μετά τον μετέφεραν νεκρό στο σημείο και τον έκαψαν», είπε.

«Δεν είχε λόγο να βρεθεί από μόνος του εκεί μέσα. Κάποιος τον πήγε», αναφέρει στο «Τούνελ» ο φίλος του επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου για το δάσος που βρέθηκε απανθρακωμένος.

«Ούτε μία στο εκατομμύριο να πάει το αυτοκίνητό του στο δύσβατο σημείο εκεί στο δάσος, γιατί το πρόσεχε πολύ. Πήγα και εγώ εκεί, είναι άβατο, δεν πηγαίνει αμάξι. Είναι σαν να τον πήγε κάποιος που γνώριζε την περιοχή και να το κρύψει» τόνισε ο Νίκος Γιοβάνης

«Άκουσα για μια γυναίκα με ένα σκυλάκι, που δεν ξέρω τι απέγινε. Μου είπαν ότι είδαν κάποιον που άναψε δύο φωτιές πιο μακριά και έφυγε τρέχοντας με έναν φακό. Οι πυροσβέστες πήγαν στην πρώτη φωτιά και μετά εκεί που ήταν το αυτοκίνητο. Εγώ πιστεύω ότι του είχαν κάνει κακό πριν, και μετά τον περιέλουσαν και τον έκαψαν».

«Τα γυαλιά βρέθηκαν μακριά από το πτώμα»

Ο θείος του επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου βρέθηκε για πρώτη φορά σοκαρισμένος, στο δάσος που έγινε παγίδα θανάτου. Δείχνει στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» το άκαυτο σημείο που βρέθηκαν τα γυαλιά του ανιψιού του, μακριά από το καμένο σώμα του. Όπως αναφέρει, τα είχε πάντα μαζί με το κινητό του, το οποίο δεν βρέθηκε.

 

«Οι Αρχές το ψάχνουν το τηλέφωνο. Δε μας έχουν πει τίποτα. Κάποιος το πήρε, αλλιώς θα ήταν στην πόρτα του αυτοκινήτου και θα καιγόταν και αυτό μαζί. Δεν είχε χρήματα πάνω του για να πούμε ότι ήταν ληστές. Υπάρχει δολοφόνος και κυκλοφορεί ελεύθερος. Όλοι φοβούνται και φυλάγονται», λέει ο θείος του. Συντετριμμένος, κάνει έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι να επικοινωνήσει, έστω και κρυφά, με την εκπομπή και να δώσει πληροφορίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA