Μενού
nikolouli
Αγγελική Νικολούλη | Φως στο Τούνελ
  • Α-
  • Α+

Την «αγαπημένη» της... συνήθεια, να τα βάζει με τον κοντρόλ, επιστράτευσε η Αγγελική Νικολούλη στο τελευταίο «Φως στο Τούνελ» για το 2023. Στο ξεκίνημα της εκπομπής η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον στιγμιαίο της εκνευρισμό για τη φασαρία που επικρατούσε στο κοντρόλ.

Έτσι, ενώ παρουσίαζε το θέμα της εξαφάνισης του 27χρονου γεωπόνου Θάνου Χαρικιόπουλου, η Αγγελική Νικολούλη αποσυντονίστηκε και σε έντονο ύφος είπε τα εξής προς τους συνεργάτες της: «Παρακαλώ, λίγη ησυχία αν είναι εύκολο! Τι γίνεται πάνω βρε παιδιά; Παίδες, να έρθω εγώ πάνω στο κοντρόλ λίγο να τα πούμε από κοντά;. Ακούγεστε πάρα πολύ έντονα»!

Στη συνέχεια φαίνεται πως το μήνυμα ελήφθη από τους συνεργάτες της που βρίσκονταν στο κοντρόλ καθώς δε χρειάστηκε να επανέλθει στο ζήτημα. Το ύφος της, άλλωστε, δε σήκωνε παρερμηνείες και η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά.

Στο τέλος η Αγγελική Νικολούλη, ήρεμη πλέον, ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους. Και στους συνεργάτες της στο κοντρόλ!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA