Μενού
Γιάννης Μαρινόπουλος - MasterChef
Γιάννης Μαρινόπουλος - MasterChef | Star
  • Α-
  • Α+

Σήμερα Παρασκευή (12/4) στο MasterChef ο Γιάννης Μαρινόπουλος είναι ο καλεσμένος σεφ των τριών κριτών με τους Αλέξανδρο Λούπο, Άνχελ Σαχπαζή, Γιάννη Γεωργίου και Μάριο Ιωάννου να καλούνται να αντιγράψουν ένα πολύ απαιτητικό πιάτο του.

Οι δύο τελευταίοι αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες Πέμπτη (11/4) μετά τη Διαδικασία Ψηφοφορίας, ενώ ο Νίκος Κυψίδης από την μπορντό μπριγάδα, ήταν αυτός που κέρδισε την πολύτιμη ασυλία.

H τελευταία ευκαιρία για τους τέσσερις υποψήφιους θα εξαρτηθεί από τις μαγειρικές γνώσεις τους και ο μεγαλύτερός τους σύμμαχος στην αρχή θα είναι το μυαλό τους. Εκείνος που θα απαντήσει σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών θα αποφύγει τη Δοκιμασία Αντιγραφής και της οριστικής αποχώρησης.

Γιάννης Μαρινόπουλος: Ποιος είναι ο καλεσμένος του MasterChef 

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος έχει καταγωγή από τη Θάσο όπου εδώ και αρκετά χρόνια ζει και εργάζεται ως Executive Chef σε εστιατόριο ομίλου με πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες. 

Μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο τιμήθηκε στα «Flag Restaurant Awards Greek Cuisine 2023» με διάκριση ποιότητας για το εστιατόριο στο οποίο είναι υπεύθυνος με συνεργάτη τον chef de cuisine, Κυριάκο Τερλελέ.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος έχει πορεία 25 ετών στον χώρο της γαστρονομίας, ενώ δούλεψε για αρκετά χρόνια στο πλευρό του διακεκριμένου σεφ, Σωτήρη Ευαγγέλου. 

Είναι λάτρης της παράδοσης και εμπνέεται από αυτή, αλλά παράλληλα, προσπαθεί - αξιοποιώντας νέες τεχνικές - να δίνει μια άλλη διάσταση στα πιάτα του.

Συμμετέχει σε consulting εστιατορίων ανά την Ελλάδα, ενώ έχει υπάρξει εισηγητής σε σεμινάρια με θέμα την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA