Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα», Ξενοφώντα Σκιντζή, ο οποίος -μεταξύ άλλων- του έκανε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, μετά τον χωρισμό του από την Άσπα Κωνσταντοπούλου.
Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Γιώργο Γεροντιδάκη να βρίσκεται σε σχέση με τη Δανάη Παππά.
«Έχει βάλει γκολ στην καρδιά σας η Δανάη Παππά; Έτσι γράφεται» ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τον Γιώργο Γεροντιδάκη να αποφεύγει να απαντήσει για τις φήμες γύρω από την προσωπική του ζωή.
«Να είστε καλά», αντέδρασε ο ηθοποιός.
«Θα μας κάνετε μια δήλωση γι’ αυτό; Πώς έχει βγει όλη αυτή η παραφιλολογία;» συνέχισε ο δημοσιογράφος του Alpha, με τον Γιώργο Γεροντιδάκη να κρατά τη σιωπή του: «Να είστε καλά και συγγνώμη που περιμένατε».
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα
- Η Άντζελα Δημητρίου αποχαιρετά τη Bonnie Tyler με μια σπάνια φωτογραφία τους από το παρελθόν
- Καρύδη: Αποκάλυψε πόσα πληρώθηκε στον πρώτο της ρόλο και σοκαριστήκαμε όταν τα υπολογίσαμε σε ευρώ
- Τάσος Ιορδανίδης - Θάλεια Ματίκα: Ακρίδα διέκοψε την παράσταση - «Γίναμε ρεζίλι στην Κεντρική Μακεδονία»
- Αθηνά Οικονομάκου: «Τσιμπήστε με» - Η selfie που τράβηξε με την Τζένιφερ Λόπεζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.