Ο Γιώργος Λιάγκας έχει σήμερα, 28 Μαΐου, τα γενέθλιά του και οι συνεργάτες του τού ευχήθηκαν στην έναρξη της εκπομπής Το Πρωινό. Στη συνέχεια ο παρουσιαστής εξήγησε γιατί δεν θέλει να χρησιμοποιεί τον τηλεοπτικό χρόνο για να δέχεται ευχές.
«Μη μου ξαναπείτε χρόνια πολλά. Ξέρετε ότι το δέχομαι, ευχαριστώ πολύ. Δεν κατηγορώ κανέναν από εκείνους που το γιορτάζουν τηλεοπτικά. Είμαι από τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει έναν άλλο δρόμο και θεωρώ ότι τα γενέθλια και η γιορτή είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν χρειάζεται να το μοιράζεσαι με τους τηλεθεατές σου.
Άλλη δουλειά κάνεις εδώ για να ενημερώσεις ή να ψυχαγωγήσεις κι άλλη δουλειά στο σπίτι. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να καταναλώνω τηλεοπτικό χρόνο για να κάνω χαρές και πανηγύρια. Είναι η προσωπική μου θέση αυτή και θέλω να τη σεβαστείτε» ανέφερε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.