Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Νίκου χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν τη νύχτα της Πέμπτης ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας και μεταξύ άλλων μίλησε και για το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά «Έχω ξαναπεί ότι είμαι ένα παιδί χωρισμένων γονιών και άσχημα χωρισμένων γονιών. Στα πρώτα χρόνια έμεινα με την μητέρα μου και χώρισαν με σύγκρουση μεγάλη. Το θέμα όμως είναι ότι για πάρα πολλά χρόνια εμένα η μητέρα μου εξαφανίστηκε από την ζωή μου. Δεν θέλω να πω κάτω από ποιες συνθήκες, για ποιο λόγο και τα λοιπά. Αυτά είναι προσωπικά θέματα και δεν έχει σημασία. Αυτό από μόνο του είναι μια πληγή πολύ μεγάλη η οποία δεν ξέρω και αν κλείνει ποτέ. Όταν λοιπόν μια μάνα ή ένας πατέρας, κυρίως η μάνα, φεύγει βία για πολλά χρόνια από τη ζωή ενός παιδιού και κάποια στιγμή καλείσαι εσύ, επειδή δεν γίνεται διαφορετικά, να χωρίσεις από τον άνθρωπο σου, το θεωρείς αφενός μια μεγάλη αποτυχία και αφετέρου το σκέφτεσαι διπλά, τριπλά, τετραπλά μέχρι να πάρεις την οριστική απόφαση» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε:

«Όταν, δε, αυτό αλλάζει, εσύ φέρεις ένα βάρος ότι πιθανόν τα παιδιά μου να λάβουν τον χωρισμό ως ότι ο πατέρας τους τα εγκαταλείπει, όπως εμένα πιθανόν κάποιος γονιός μου να έφυγε βίαια από τη ζωή μου. Που ήταν μια κοινή απόφαση, ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός από την Φαίη. Άρα εγώ το αντιμετώπισα πάρα πάρα πολύ δύσκολα. Πήρα και βοήθεια, πήγα σε γιατρό. Δεν ήταν για μένα μια εύκολη περίοδος. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Από την άλλη το γεγονός ότι εγώ πέρασα άσχημα σαν παιδί, για μένα είναι αυτονόητο να προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο μπορώ κοντά στα παιδιά μου. Δεν μιλάω υλικά αλλά κυρίως σε αυτό που λέμε να έχουμε ποιοτικό χρόνο για να κάνουμε πράγματα μαζί. Δηλαδή το θεωρώ αυτονόητο και πιθανόν στην υπερβολή που το κάνω να έχει να κάνει με τα δικά μου παιδικά βιώματα».

Στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου αναρωτήθηκε «πώς αυτή η σχέση από αυτή την ομορφιά που θυμάμαι εγώ, γιατί σας πάντρεψα και σας έζησα από κοντά από τα πρώτα βήματα, χάλασε; Δεν το έχω συνειδητοποιήσει εγώ. Δεν έχει χωρέσει στο μυαλό μου το πως συνέβη αυτό» για να απαντήσει ο Γιώργος Λιάγκας, «Νίκο, θα σου πω κάτι το οποίο δεν το έχω ξαναπεί. Όταν χωρίσαμε με την Φάιη ήμασταν εδώ στον ΑΝΤ1 και ήσουν από τους πρώτους ανθρώπους που το έμαθες, σε πήρα και σου το είπα. Το είπαμε κάποια στιγμή στον σταθμό γιατί έπρεπε να σταματήσει και η τηλεοπτική συνεργασία. Και την ίδια ώρα που τους λέγαμε ότι χωρίζουμε, μας παρουσίασαν μια έρευνα ότι είμαστε το πιο αγαπητό και αγαπημένο ζευγάρι στην Ελλάδα, όχι στην ελληνική τηλεόραση. Μας έλεγαν ''τι κάνετε; Θα δημιουργήσετε μια αναταραχή γιατί ο κόσμος πιστεύει ότι είστε το πιο αγαπημένο ζευγάρι''. Άλλο όμως τι γίνεται μέσα σε ένα ζευγάρι… Που δεν έγινε καμία σφαγή με την Φαίη, έτσι; Πολύ γλυκά και ήρεμα χωρίσαμε. Προφανώς είναι δυο άνθρωποι που κάποια στιγμή δεν ταιριάζουν και αυτό βγαίνει» και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός που στη ζωή μου γνώρισα την Φαίη. Γιατί η Φαίη με ενέπνευσε να γίνω πατέρας. Μπορεί να μην γινόμουν πατέρας ποτέ.  Είχα φτάσει στα 40, γνώρισα την Φαίη, με ενέπνευσε ότι μπορεί να κάνουμε μαζί οικογένεια, παιδιά που αυτό είναι το σημαντικό και κάναμε παιδιά. Άρα είμαι πολύ τυχερός γιατί γνώρισα έναν άνθρωπο που με ενέπνευσε και έγινα πατέρας αφενός και αφετέρου είναι μια εξαιρετικά καλή μάνα. Αυτό είναι το σημαντικό στη σχέση μου με την Φαίη. Όλα τα άλλα τώρα τα τηλεοπτικά είναι εκ του περισσού. Από την άλλη βέβαια είμαι και γω ένας πολύ έντονος άνθρωπος και η Φαίη μια πολύ έντονη προσωπικότητα. Άρα μοιραία οι σχέσεις αυτών των ανθρώπων είναι συγκρουσιακές. Δεν σφαχτήκαμε όμως ποτέ, θα το ξαναπώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA