Μενού
papakaliatis
Χριστόφορος Παπακαλιάτης | Mega
  • Α-
  • Α+

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και το επιτελείο του υποδέχθηκαν την εκπομπή MEGA Stories και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου στους Παξούς, μιλώντας για την ξεχωριστή εμπειρία και την επιτυχία του σήριαλ που κάνει παγκόσμια επιτυχία μέσω του Netflix.

«Θα σου πω από τη δική μου πλευρά. Έχω αποφασίσει ότι αυτή τη φορά τα γυρίσματα στους Παξούς θα τα απολαύσω περισσότερο από την πρώτη. Και επειδή δεν έχω να γράψω τα επόμενα επεισόδια, τα έχω γράψει όλα, θέλω να το ζήσω κι εγώ σαν Χριστόφορος, να περάσω καλά με όλους», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε και για την συμπερίληψη της σειράς στο Netflix. «Νομίζω ότι μετά από ενάμιση χρόνο μπορούμε να το πούμε. Στόχος μου ήταν να φτιάξω μια σειρά η οποία να πεταχτεί σε μία πλατφόρμα και γιατί όχι και παγκόσμια. Και στην πρώτη πρώτη επαφή με τον πρόεδρο του καναλιού ότι ο στόχος ήταν αυτός. Να παιχτεί σειρά σε μια πλατφόρμα».

«Δεν ακολουθώ την παρέα στις εξόδους πολύ-πολύ, είμαι λίγο το σπασικλάκι. Όταν τελειώνει το γύρισμα, θέλω να γυρίσω σπίτι για να μελετήσω για την επόμενη μέρα, να πάω στο γύρισμα τελείως διαβασμένος. Τα Σαββατοκύριακα κυρίως κοιμάμαι, γιατί όλη τη βδομάδα είμαστε στην τσίτα και θέλω να ξεκουραστώ. Είμαι γύρισμα, μοντάζ, παράδοση επεισοδίων, γράψιμο, γύρισμα και ξανά μοντάζ», περιγράφει ο δημιουργός της σειράς στη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Όλα λειτουργούν συμπληρωματικά και στο Maestro ήταν μία πολύ ωραία στιγμή, γιατί όλα άρχισαν να συμπληρώνουν το ένα το άλλο πολύ γλυκά. Είμαι πολύ τυχερός που καθένας από αυτή την ομάδα πήρε τον ρόλο του και τον πήγε τρία επίπεδα πιο ψηλά από ό,τι εγώ είχα φανταστεί

Ξέρω τι θέλω από κάθε ηθοποιό. Ο Φάνης, η Μαρία και ο Αντίνοος ήταν οι μόνοι τρεις ήρωες για τους οποίους ήξερα ότι θα γράψω από την αρχή. Όλους τους άλλους όχι», παραδέχεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη συνέχεια.

«Έχει έρθει ένα καινούργιο κομμάτι κοινού, που είναι τα πολύ νέα παιδιά 16-17 χρονών, με τα οποία έχουμε μία πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας. Όντως μου είναι πιο δύσκολο να καταλάβω κάποια πράγματα αλλά προσαρμόζομαι, θα κάτσω να γράψω για τα νέα παιδιά αφού πρώτα συμβουλευτώ και ρωτήσω πράγματα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Tι αποκάλυψε για τα επαγγελματικά βήματά του μετά το Maestro;

«Έχει ήδη γεννηθεί η ιδέα, υπάρχει εκεί. Ταινία ναι. Θα ήταν λάθος να ξαναμπώ στη διαδικασία να αφηγηθώ και νομίζω ο κινηματογράφος έχει ξαναξεκινήσει. Νομίζω ότι είναι αυτό που πάντα λάτρευα και αγαπούσα.

Δεν με αφορά πού θα είναι όταν γράφω κάτι με αφορά να γράψω κάτι που με αφορά εμένα. Τώρα με το Maestro που έχει πάει καλά έξω έχουν ανοίξει κάποιες πόρτες και ίσως κάποια πράγματα να είναι πιο εφικτά για εμένα σε σχέση με το πώς θέλω να κάνω τη δουλειά μου. Πάντα θέλω ένα κομμάτι της βάσης μου να είναι στην Ελλάδα και αν μπορώ να το μοιράζω και πριν ξεκινήσει το Maestro ανάμεσα σε Ελλάδα και εξωτερικό με χαρά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA