Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Η Αυλή των χρωμάτων». Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, η διοίκηση της ΕΡΤ προσπαθούσε μέχρι και την τελευταία στιγμή να βρει λύση, ώστε να είναι ευχαριστημένοι οι εμπλεκόμενοι συντελεστές, αλλά και η δημιουργός, αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια της εκπομπής Αθηνά Καμπάκογλου.
Απ' την άλλη, όμως, η μουσική εκπομπή έπρεπε να γίνει ανταγωνιστική με δεδομένο ότι θα μετακόμιζε στο πρόγραμμα του πρώτου καναλιού της Δημόσιας Τηλεόρασης που είναι ανανεωμένο. Οι εμπρηστικές, όμως - όπως χαρακτηρίστηκαν από κύκλους του Ραδιομεγάρου - δηλώσεις της Αθηνάς Καμπάκογλου για τη διοίκηση του Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού φορέα λειτούργησαν καταλυτικά.
Η εκπομπή, λοιπόν, δεν πρόκειται να συνεχιστεί και στη θέση της θα στηθεί μια καινούργια στην οποία βασικό ρόλο θα έχει ο μουσικοσυνθέτης, Χρήστος Νικολόπουλος. Αναζητείται το πρόσωπο τώρα που θα βρεθεί στο πλευρό του.
Στόχος της ΕΡΤ είναι σε κάθε περίπτωση να υπάρχει μουσική εκπομπή στο πρόγραμμά της στο πρώτο μισό της νέας σεζόν με δεδομένο ότι στο δεύτερο θα επανέλθει το «Μουσικό Κουτί» με τους Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.