Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο αποψινό (25/2) «The 2Night Show» είναι η BARBZ. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που φέτος συμμετείχε στον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη τραγουδιού στην Eurovision 2025, μιλά για την εμπειρία της στον διαγωνισμό.
Στη συνέχεια, αναφέρεται στα παιδικά της χρόνια ανάμεσα σε Ελλάδα και Μαϊάμι, στη ζωή της στο Βερολίνο και στο όνειρό της να κάνει μια μεγάλη καριέρα στην Αμερική.
Πώς ένιωσε όταν συμμετείχε στην Πρωτοχρονιάτικη συναυλία στο Βερολίνο, την οποία παρακολούθησαν εκατομμύρια θεατές;
Τέλος, αναφέρεται στη συμμετοχή της στο «America’s Got Talent» και εξηγεί τους λόγους που δεν εμφανίστηκε τελικά στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.
- Αν η Μυρτώ ήταν Γιάννης ή Μάκης ή Βαγγέλης, θα τον παρατούσαν λιπόθυμο σε μια πλατεία;
- Δεν άντεξε η Κέιτ Μπλάνσετ: Η χειρονομία στο κόκκινο χαλί που τους άφησε όλους άφωνους
- Δέσποινα Μοιραράκη: Πόσες χιλιάδες ευρώ είχε κοστίσει το πιο ακριβό χαλί που πούλησε ποτέ
- Θάνατος 19χρονης: Η τελευταία επικοινωνία με τους γονείς της - Η κλήση που «έκαψε» τους συλληφθέντες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.