Μενού
Η Βίκυ Σταυροπούλου
Βίκυ Σταυροπούλου | (Instagram @vickystavropoulouofficial)
  • Α-
  • Α+

Έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια από τότε που προβλήθηκε η σειρά «Είσαι το ταίρι μου» με τη Βίκυ Σταυροπούλου να έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

Η ηθοποιός έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τη σειρά που έχει αρχίσει να προβάλλεται ξανά σε επανάληψη, γράφοντας: 23 χρόνια πριν. Είναι τόσο συγκινητική η ανταπόκριση σας,τα μηνύματα και οι αναρτήσεις σας για το “Είσαι το ταίρι μου”. Είναι τεράστια η αγάπη που έχουμε πάρει γι’ αυτή την δουλειά που άλλαξε την ζωή όλων όσοι είμαστε κομμάτι της.

Πάντα θα έχει την υψηλότερη θέση στην καρδιά μου, πάντα θα ευγνωμονώ τον Θοδωρή μου και πάντα θα συγκινούμαι, όταν παίζεται στην τηλεόραση. Σας ευχαριστώ για όσα λαμβάνω κάθε βράδυ τις τελευταίες μέρες. Εύχομαι σε όλους να.. βρείτε το ταίρι σας, αν χρειαστεί να τρίψετε φτέρνα, να ξυρίσετε πόδια και να απολαύσετε τη ζωή.. Να τολμάτε, να κυνηγάτε τα όνειρα σας, να μένετε στην ουσία της ψυχής των ανθρώπων και να αγαπάτεβαθιά».

Η ηθοποιός συνόδευσε την ανάρτησή της με δύο στιγμιότυπα από τον ρόλο της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA