Το βράδυ της Κυριακής (9/3) προβλήθηκε το νέο επεισόδιο του «Η Ελλάδα Ψηφίζει» με παρουσιαστές τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο. Στο πλατό βρέθηκαν η Κατερίνα Καραβάτου με τον Χρήστο Φερεντίνο και τον Γιάννη Κορδώνη, ενώ από την άλλη πλευρά βρέθηκαν η Χριστίνα Σούζη με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσου.
Τη στιγμή που ο Θοδωρής Βαμβακάρης, όμως, έπρεπε να επιστρέψει στην ομάδα του, είχε ένα ατύχημα που έκανε τους πάντες στο πλατό να «παγώσουν» για λίγα δευτερόλεπτα. Ο ίδιος κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και δεν τραυματίστηκε, έχασε μόνο την ισορροπία του.
Η αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου ήταν η πιο χαρακτηριστικά από όλες. Ο Χρήστος Κούτρας σχολίασε: «Είσαι αξιοθαύμαστος γιατί έμεινες όρθιος. Είναι συγκλονιστικό, θέλει χειροκρότημα».
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.