Η «Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά» έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και η ερωτική σκηνή της Μαρίας Κίτσου με τον Γιώργο Παπαγεωργίου ενθουσίασε τους χρήστες των social media.
Η Πανδώρα Μοντιλιάνι, την οποία υποδύεται η Μαρία Κίτσου, φαίνεται πως έχει παρελθόν με τον Σίλβιο Εσπόζιτο, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου.
Το ερωτικό παρελθόν τους θα πυροδοτήσει μια σειρά από εξελίξεις στη σειρά, αλλά και μια μεγάλη κόντρα με το σύζυγό της, Τζουζέπε Μοντιλιάνι.
Η ερωτική σκηνή στη «Μάγισσα»
Η σκηνή που σχολιάστηκε στο πρώτο επεισόδιο της «Μάγισσας», είχε πρωταγωνιστές την Πανδώρα Μοντιλιάνι, την Λεώνη και τον Σίλβιο Εσποζίτο.
Στη σειρά η Λεώνη (Γιούλικα Σκαφιδά) είναι μια πλανόδια ηθοποιός, που τριγυρνά με τον θίασό της και τη μικρή της κόρη σε πόλεις και χωριά για να βγάζει το μεροκάματο.
Η Πανδώρα συνάντησε τη Λεώνη και μέσα από μία μυστικιστική σκηνή με μία φωτιά στη μέση, η πρώτη έχει οράματα και φαντασιώνεται ότι κάνει έρωτα με τον Σίλβιο Εσπόζιτο, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου.


- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.