Η υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1, η «Μάγισσα», επιστρέφει απόψε Δευτέρα (15/1) με νέα επεισόδια και στο αποψινό επεισόδιο οι τηλεθεατές θα δουν μια συνταρακτική σκηνή ανάμεσα στη Θεοφανώ και τον Μάρκο.
Τα συναισθήματα της Θεοφανώς για τον Μάρκο δεν είναι πλέον τα ίδια, κάτι που θα φέρει τη σχέση τους σε αδιέξοδο και το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι σε σύγκρουση.
Η Θεοφανώ θα ξεσπάσει εναντίον του Μάρκου για όσα περνάει εξαιτίας των ενεργειών του, ενώ τα λόγια της θα τον κάνουν να εξαγριωθεί και να σπάσει ένα ποτήρι, κίνηση, όμως, η οποία δεν θα πτοήσει καθόλου την πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1.
Μια πρώτη γεύση από τη συγκλονιστική στιγμή έχει δώσει ο ΑΝΤ1 μέσα από το sneak preview που έχει κυκλοφορήσει, το οποίο εντείνει ακόμα περισσότερο την αγωνία για όσα θα δούμε στο αποψινό καινούριο επεισόδιο στις 21.00.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.