Μενού
i-magissa
Η Έλλη Τρίγγου στη σειρά «Η Μάγισσα» | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Παρουσιαστές πρώτης γραμμής, νεόκοποι τηλεοπτικοί οικοδεσπότες και στελέχη καναλιών έχουν βγάλει τα τεφτέρια (οι παλιοί) και έχουν ανοίξει τα excel (οι καινούργιοι) και σημειώνουν. Ξεκάθαρα συμπεράσματα από την πρώτη εβδομάδα στη «μάχη» της τηλεθέασης δεν έχουν βγει. Και η εικόνα δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν και από τα μέσα του Σεπτέμβρη.

Η νέα μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα» θα κάνει τελικά πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00 το βράδυ και όχι στις 22:00 όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός. Η αλλαγή αυτή είναι βέβαιο πως θα ασκήσει πίεση στη «Γη της Ελιάς» (Mega), στο «Σασμό» (Alpha), στους «Πανθέους» (ΣΚΑΪ) αλλά και στην «Φάρμα» (Star).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader η εισήγηση του παραγωγού ήταν η «Μάγισσα» να πάει στις 22:00 όμως ο ΑΝΤ1 θέλει μετά από μια όχι καλή σεζόν στο prime time (ζώνη υψηλής τηλεθέασης) να μπει με το ισχυρότερό του όπλο στη «μητέρα των μαχών» της τηλεθέασης όπως είναι αυτή του 21:00- 23:00 στη μικρή οθόνη.

Η «Μάγισσα» πήρε τον δρόμο για το εξωτερικό

Επίσης, παρά τη σχετική φημολογία δεν προκύπτει από πουθενά η πληροφορία πως τα πρώτα επεισόδια της «Μάγισσας» επαναμονταρίστηκαν με απάλειψη τολμηρών ερωτικών σκηνών αλλά και πλάνων βίας. Η σειρά που είναι η ακριβότερη της νέας σεζόν με κόστος μεγαλύτερο των 12 εκατομμυρίων ευρώ πήρε ήδη το δρόμο της για το εξωτερικό.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τα στελέχη του ΑΝΤ1 είναι σε πολύ προχωρημένες επαφές με το Netflix για την πώληση της σειράς μυστηρίου εποχής μετά την προβολή της στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Εάν υπάρξει δεύτερος κύκλος η συμφωνία θα ακολουθήσει μοντέλο Παπακαλιάτη δηλαδή προβολή πρώτα στον ΑΝΤ1 και στη συνέχεια στο Netflix.

Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες, είναι σε τελικό στάδιο και όπως είθισται με την πρακτική που ακολουθεί ο διεθνής streaming κολοσσός η συμφωνία όταν πέσουν οι τελικές υπογραφές θα ανακοινωθεί πρώτα από εκείνον. Αυτό βέβαια αυτόματα σημαίνει πως η εν λόγω σειρά δεν θα προβληθεί από τον συνδρομητικό ANT1 +.

Όσον αφορά στον αριθμό επεισοδίων πήρε ήδη επέκταση. Η «Μάγισσα» των Πέτρου Καλκόβαλη, Μελίνας Τσαμπάνη (σενάριο) και Λευτέρου Χαρίτου (σκηνοθεσία) θα προβάλλεται αρχικά 4 φορές την εβδομάδα. Δευτέρα με Πέμπτη και ίσως αργότερα ο αριθμός μειωθεί σε τρεις. Πάντως, τα επεισόδια θα είναι περισσότερα από 60 όπως προέβλεπε η αρχική συμφωνία καναλιού – εταιρείας παραγωγής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.